Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietshok voor elk doel

Bent u bij een school of bedrijf verantwoordelijk voor de plaatsing van een fietsenhok, dan wilt u verzekerd zijn van topkwaliteit en een oplossing op maat. Bij Klaver Fietsparkeren bent u daarvan verzekerd. Wij zijn al jarenlang werkzaam in de branche van het fietsparkeren, zodat wij diverse oplossingen hebben. Maatwerk is voor ons geen probleem. Uw eigen fietsen wilt u natuurlijk netjes en goed beschermd kunnen wegzetten. Overdekt en voorzien van een goed slot: het kan allemaal!

Neem contact met ons op

Overkapt fietshok

flexNederland is het land waar fietsen niet uit het straatbeeld zijn weg te denken. Helaas is ook regen onvermijdelijk in ons koude kikkerlandje. Een regenbui op uw dak krijgen tijdens een fietsrit is één, maar al moeten vertrekken op een doorweekt zadel is wel het andere uiterste. Dat wilt u natuurlijk zien te voorkomen, en dat kan! Door te kiezen voor een overdekt fietshok, voorkomt u een vertrek op een nat zadel. Er zijn overdekte fietshokken in alle soorten en maten. Naar wat voor fietshok met overkapping u ook op zoek bent, bij Klaver Fietsparkeren bent u aan het juiste adres.

Een overdekt fietshok kan gemaakt zijn van paneelplaat, hout of gaaswerk. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.  De verschillende materialen bieden allemaal een goede bescherming tegen neerslag. De overkappingen zijn thermisch verzinkt, en ook een poedercoat behoort tot de mogelijkheden.

Waarom Klaver Fietsparkeren?

Voor het ideale fietshok bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Al 30 jaar zijn wij dé specialist in fietsparkeersystemen. Een groot of juist klein fietshok, overdekt of niet, enkellaags of dubbellaags? Geen probleem! Ook voor een advies op maat kunt u bij onze experts terecht. Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel ons op 0528 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.