Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenstalling op maat laten maken

Bent u op zoek naar een beschutte plaats voor het parkeren van uw fiets? Dan is een fietsstalling een uitstekende oplossing om uw fiets veilig en wel neer te zetten. Klaver Fietsparkeren biedt verschillende fietssystemen die flexibel en onderhoudsarm zijn en tevens fraai vormgegeven zijn. Zo weet u altijd zeker dat de fietsstalling een aanvulling is op uw woning of bedrijfspand.

Neem contact met ons op

Gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij

Wij begrijpen als geen ander dat elke situatie uniek is dat een oplossing op maat nodig is om de juiste fietsstalling te creëren. Onze productrange is dan ook allesomvattend en biedt talloze mogelijkheden om fietsen veilig en beschut weg te zetten. Een fietsstalling moet bestand zijn tegen vandalisme en passen in het straatbeeld. Ook is het belangrijk dat een fietsenstalling niet veel ruimte in beslag neemt en op een gebruiksvriendelijke manier gerealiseerd wordt. Voldoende fietsplaatsen is dan ook een must. Een fietsstalling kan ingericht worden met een enkellaags parkeersysteem of een dubbellaags fietssysteem.

Een fietsstalling krijgt veel te verduren. Bladeren, regen, wind en sneeuw zijn allemaal externe factoren die invloed hebben op een fietsstalling. Een goede stalling moet hiertegen bestand zijn en weinig onderhoud vergen. Klaver Fietsparkeren heeft hier rekening mee gehouden en gebruikt verschillende materialen om uw fietsstalling goed vorm te geven.

Stijlvol element

Een fietsstalling van Klaver Fietsparkeren is niet alleen erg gebruiksvriendelijk en duurzaam. Het ontwerp is tevens goed doorgedacht, waardoor een stijlvol element ontstaat. Een fietsstaling is dus niet alleen praktisch, maar ook visueel aantrekkelijk. Om dit te realiseren, proberen we voor elke situatie een goede oplossing te vinden. Maatwerk is dan ook essentieel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten plaatsen van een fietsstalling en wilt u graag advies op maat op locatie? Wij denken graag met u mee over uw fietsstalling. Neem contact met ons op of neem een kijkje op onze website voor meer informatie!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.