Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenstalling op maat gemaakt

Wanneer u op de website van Klaver Fietsparkeren niet de juiste stallingen kunt vinden, is het ook mogelijk om een eigen stalling op maat te laten maken. Lees snel verder om de mogelijkheden van de op maat gemaakte fietsenstallingen te leren kennen.

Neem contact met ons op

 

Op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een fietsenstalling die bij u past? Bij Klaver Fietsparkeren kunt u terecht voor verschillende op maat gemaakte fietsenstallingen. Klaver heeft al veel individuele klanten geholpen aan een unieke fietsenstalling. Zo hebben wij een speciale fietsenstalling gemaakt voor de boulevard bij Scheveningen en heeft Klaver ook diverse fietsenstallingen voor verschillende bedrijven en particulieren gemaakt. Op onze website kunt u diverse voorbeelden bekijken van de fietsparkeersystemen en stallingen welke wij op maat hebben gemaakt.

Wat voor fietsenstalling u ook zoekt

De medewerkers van Klaver zullen u te allen tijde passend advies geven. Zo kunt u de wensen en ideeën bespreken met de medewerkers en zullen zij vervolgens een ontwerp voor u maken. U kunt kiezen uit diverse materialen en vormen. Ook kunt u zelf bepalen of u een dubbele fietsenstalling wilt of een enkele en of u hier een dak boven wilt hebben. Niets is te gek, maar het moet realistisch blijven. Gelukkig kunnen de medewerkers van Klaver u hier perfect bij sturen. Bent u geïnteresseerd in een fietsenstalling die voor uw situatie  op maat gemaakt is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.