Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenstalling kopen bij Klaver Fietsparkeren

Nederland is het land van de fiets. Voor de dagelijkse route naar het werk of voor een snelle boodschap pakken menig Nederlanders de fiets. Gezond en praktisch, maar hoe pakt u het fietsparkeren aan? Een fietsenstalling kopen voor de plaatsing bij uw bedrijf is dus geen overbodige luxe. Mensen hechten terecht veel waarde aan hun fiets. Willen uw werknemers en bezoekers ook genieten van een goed beschermde fietsenstalling? U doet er dan verstandig aan een fietsenstalling te kopen bij de specialist op het gebied van fietsparkeersystemen, Klaver Fietsparkeren.

Wil u contact met ons opnemen?

mono


Fietsenstalling met slot

Wilt u uw bezoekers of werknemers een veilige omgeving bieden, dan is een fietsenstalling met een goed slot zeker aan te raden. Deze stalling ziet u vaak bij een treinstation of bushalte, waar de fiets dan toch goed beschermd staat. Er zijn verschillende fietsenstallingen met kluis te koop. Zo kunt u kiezen voor afzonderlijke hokjes, zodat elke fiets apart staat gestald. Dit is een optimale bescherming tegen diefstal, omdat alleen de rechtmatige eigenaar toegang heeft tot het hok. Een andere oplossing is een fietsenstalling kopen die ruimte biedt aan meerdere fietsen. Informeer bij Klaver Fietsparkeren naar de mogelijkheden!


Een overkapte fietsenstalling kopen

Veel mensen waarderen een fietsenstalling die is voorzien van een overkapping. Want net zoals de fiets bij Nederland hoort, doet regen dat ook. En niemand wil vertrekken op een zadel dat zo doorweekt is, dat het net een spons is. Door een fietsenstalling te kopen die een overkapping heeft, beschermt u de fietsen tegen de invloed van regen. Klaver Fietsparkeren heeft diverse overdekte fietsenstallingen in het assortiment. Een overdekte fietsenstalling kopen zorgt niet alleen voor bescherming tegen regen, maar ook voor overzicht en – in combinatie met een goed slot – voor veiligheid.

Stadskantoor Leeuwarden

flex-fietsoverkapping

 


Bestellen bij Klaver Fietsparkeren

Op het gebied van fietsparkeren is Klaver Fietsparkeren de expert. Wij zijn al jarenlang werkzaam in de branche en bieden dan ook oplossingen op maat. Heeft u vragen over òf interesse in onze producten, neem dan nu contact met ons op! Bel ons op 0528 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Ik wil graag een offerte aanvragen! Eerst contact opnemen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.