Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenstalling in Zwolle

Veel mensen in Nederland gaan met de fiets naar het werk of een afspraak. Al deze fietsen moeten op plaats van bestemming wel een veilige plek krijgen om te kunnen staan. Door bezoekers of werknemers een goede fietsenstalling te bieden, is de omgeving rondom het bedrijf ook netjes en kunnen mensen met een gerust hart hun fiets stallen. Bent u op zoek naar een goede fietsenstalling, in Zwolle en omgeving, voor uw kantoor of bedrijf? Dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het goede adres. Wij bieden fietsparkeeroplossingen voor elk probleem.

Op elke plek een fietsenstalling: Zwolle is een voorbeeld

Of er nu veel ruimte beschikbaar is of weinig, de ingenieuze oplossingen van Klaver Fietsparkeren kunnen op elke plek worden geleverd. U heeft keuze uit fietsenstallingen, rekken, overkappingen en bergingen. Ook de rekken worden op verschillende manieren ontworpen. Er zijn bijvoorbeeld enkellaags fietsenrekken voor een kleine stalling, of dubbellaags rekken wanneer er plaats moet zijn voor veel fietsen. Heeft u een fietsenstalling nodig bij een openbare gelegenheid of een bedrijventerrein? Ook dan kunt u terecht bij Klaver Fietsparkeren. Onze fietsenstallingen, in Zwolle bijvoorbeeld, worden gemaakt van thermisch verzinkt staal dat met een poedercoating in elke gewenste kleur geleverd kan worden. Op die manier kiest u voor een duurzame, sterke en praktische fietsparkeeroplossing.

Alle mogelijkheden

Op basis van uw plannen, eisen en wensen bekijken wij alle mogelijkheden wat betreft het fietsparkeren. Zo kunnen wij voor elk probleem een passende oplossing vinden. Met ruim 30 jaar aan ervaring in het vak, ontwerpen, ontwikkelen en leveren wij uw fietsenstalling op professionele wijze. Heeft u in Zwolle een fietsenstalling nodig bij het station of liever naast uw kantoor of bedrijf en bent u benieuwd naar alle opties die wij u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0528 – 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies. 

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.