Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenstalling in Leeuwarden

Een fietsenstalling zorgt ervoor dat fietsen op een nette manier geparkeerd kunnen worden, zodat het gebouw of andere plaats er opgeruimd uitziet. Een kantoorpand, een station of andere openbare plek kan er nog zo modern en net uitzien, als er niet voldoende ruimte is om fietsen te parkeren, wordt de plek al snel een rommeltje. Dit zag je voorheen ook in Leeuwarden bij de fietsenstalling rondom het station. Fietsen slingerden los rond, vielen op de grond, werden tegen een gevel aan gezet, aan een voetpad neergezet, op straat of op de stoep geplaatst. Slingerende fietsen maken een kantoorpand of openbare plek niet mooi en fietsen hier stallen, wekt bij fietsers en klanten frustratie en ergernis op. Door in Leeuwarden fietsenstallingen rondom het station te plaatsen, was deze situatie verleden tijd. Los soortgelijke problemen op met een passende fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren.

Passend en duurzaam

Klaver Fietsparkeren is alle fietsparkeerproblemen in de afgelopen 30 jaar al tegengekomen. Met deze ruime ervaring weten we precies welke mogelijkheden en oplossingen geschikt kunnen zijn voor bedrijven, instanties en openbare plekken. Een fietsenstalling kan heel veelzijdig zijn. Dit was ook het geval bij de plaatsing van de fietsenstallingen in Leeuwarden. Zo zijn er enkellaagse rekken, dubbellaagse rekken en kan er gekozen worden voor diverse constructies. De rekken van Klaver Fietsparkeren hebben allemaal voorvorkondersteuning. Hiervoor kiezen wij, omdat alle fietsen in deze rekken passen en het hierom gebruiksvriendelijke en fietsvriendelijke fietsparkeeroplossingen zijn. De fietsenstallingen in Leeuwarden hebben bijvoorbeeld ook allemaal deze eigenschappen.
Met een fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren bent u ervan verzekerd dat uw klanten, bezoekers of reizigers gemakkelijk hun fiets kunnen parkeren en de fiets geen schade zoals gevleugelde wielen oploopt. Ook zijn al onze fietsenrekken duurzaam, doordat ze gemaakt worden van thermisch verzinkt materiaal. De basic grijze kleur van dit materiaal is overigens in iedere kleur te poedercoaten. De fietsenstallingen in Leeuwarden rondom het centraal station zijn hiervan een prachtig voorbeeld.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een duurzame, veilige en passende fietsenstalling, iets waarin Klaver Fietsparkeren uitblinkt en jarenlang ervaring heeft? Win vrijblijvend advies bij ons in en vraag een offerte aan. Wij zijn bereikbaar via telefoon: 0528 – 745200, e-mail: info@klaverfietsparkeren.nl en via het contactformulier op onze website.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.