Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenstalling in Heerenveen

Nederland is een echt fietsland. Elke dag fietsen er een hoop enthousiastelingen naar hun werk, naar een afspraak of buiten werktijd door de stad of het platteland. Vooral in de zomer worden fietsen veelvuldig gebruikt als vervoersmiddel naar het werk. Fietsen kent natuurlijk een aantal voordelen: zo wordt men fitter, vermindert de gewichtstoename en neemt het ziekteverzuim af. Genoeg redenen dus om de fiets te pakken en om als werkgever uw personeel te voorzien van een goede fietsenstalling. In Heerenveen vindt u bijvoorbeeld een dergelijke fietsenstalling. Klaver Fietsparkeren helpt u graag bij het vinden van de beste oplossing.

Fietsenstalling op maat: de stalling in Heerenveen is een voorbeeld

Heeft u voornamelijk te maken met klanten en zoekt u een fietsenstalling in Heerenveen of in de buurt van een station? Dan is het aangeraden om te kiezen voor een stalling in de vorm van een kluis. Deze stalling heeft aparte hokjes waarbij de klant, eventueel tegen betaling, de fiets kan parkeren. Op deze manier worden de fietsen optimaal beschermd tegen diefstal en staan de fietsen droog. Wanneer u een kleine groep medewerkers heeft, kunt u kiezen voor een fietsenschuur als de Box. Dit is een fietsenberging die ruimte biedt aan vier tot vijf fietsen. Deze stalling kunt u met behulp van een slot afsluiten. Ook hier zijn de fietsen beschermd tegen diefstal en regen.

Contact

De overkapte fietsenstalling modellen van Klaver fietsparkeren zijn in diverse soorten te verkrijgen. Zo kunt u gaan voor de T-Hide, Flex, Wave of Top. Deze fietsenbergingen beschermen tegen neerslag en zorgen ervoor dat de fietsen netjes naast elkaar geparkeerd staan. 
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden rondom een fietsenstalling, in Heerenveen bijvoorbeeld? Of bent u benieuwd naar andere parkeersystemen, zoals enkellaags fietsparkeersystemen of etagesystemen? Kijk dan op onze website of neem direct contact op via 0528 – 745200. Wij helpen u graag met het beantwoorden van vragen of het geven van advies. 

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.