Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenstalling in Groningen

Voor een kwalitatieve fietsenstalling laat u zich door Klaver Fietsparkeren adviseren en ondersteunen. Met ruim 30 jaar ervaring hebben wij een rijke kennis en expertise op het gebied van fietsparkeersystemen. Steeds meer mensen pakken de fiets als ze bijvoorbeeld naar hun werk, een afspraak of een openbare plek reizen. Met de opkomst van OV-fietsen is het voor iedereen mogelijk om, waar dan ook, op de fiets te stappen. Goedlopend fietsverkeer heeft een goede parkeergelegenheid nodig om goed te kunnen blijven draaien. Een voorbeeld van een goede werking van een fietsenstalling? Groningen. Een drukke stad waar veel fietsverkeer is. Met een fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren is de eerste slag gemaakt.

Bescherm uw fietsen

De fietsenstalling, in Groningen bijvoorbeeld, beschermt fietsen tegen beschadiging en diefstal. Een fietsenstalling voor personeel is echter niet voor ieder bedrijf of instantie weggelegd, maar vaak is er wel een bedrijfsterrein of een gedeeltelijk bedrijfsterrein beschikbaar. Met een fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren haalt u een stalling in huis die van dusdanige kwaliteit is dat hij jarenlang meegaat. Wij werken met uiterst duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Onze fietsenrekken zijn gemaakt van thermisch verzinkt materiaal, materiaal dat enorm sterk, weerbestendig en duurzaam is. Zo hebben wij ook veel fietsenstallingen in Groningen geplaatst, zowel in de stad als op bedrijventerreinen.

Een fietsenstalling: gebruiksvriendelijk en ordelijk

De fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren bieden een hoge mate van gebruiksgemak. Dit houdt in dat een fiets met weinig moeite perfect in de stalling geplaatst kan worden. Dit wegens de praktische voorvorkwielondersteuning die onze rekken bezitten, waardoor een fietser zijn of haar fiets niet hoeft aan te duwen in een zogenoemde bandenklem. Een bandenklem lijkt wellicht een functioneel systeem, maar in de praktijk zorgt het voor veel beschadiging aan de wielen. Bij Klaver Fietsparkeren werken we niet met bandenklemmen, waardoor onze fietsenstallingen altijd een nette en ordelijke sfeer uitstralen. Een fietsenstalling is ideaal voor bijvoorbeeld een ziekenhuis of een scholengemeenschap. Werkt u in een grote stad zoals Groningen? Fietsenstallingen zijn dan een perfect middel om uw fiets veilig en droog te bergen.

Vragen en info

Klaver Fietsparkeren ondersteunt u graag bij het bepalen van een passende fietsenstalling voor een specifieke plaats. Voor advies, vragen en meer informatie kunt u onze website bekijken of direct telefonisch contact opnemen via 0528 – 745200.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.