Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenrek voor aan de muur?

Wilt u ruimte besparen in uw tuin maar zult u hier wel uw fietsen moeten plaatsen? Overweeg dan niet om een ‘fietsenrek muur’ te nemen. Zo’n fietsenrek aan de muur kan ruimtebesparend zijn, maar kan schade aanbrengen aan uw fiets. Waar kunt u wel een fietsenrek kopen die geen schade aan uw fiets brengt? Bij Klaver Fietsparkeren. Klaver is een bedrijf dat al meer dan tien jaar actief is in de wereld van fietsenstallingen en rekken. Lees hieronder meer over Klaver Fietsparkeren.

Neem contact met ons op

Verschillende fietsenstallingen

Klaver heeft een breed assortiment. Zo verkoopt het bedrijf fietsenrekken voor vier personen en verkopen ze ook een fietsenberging Box. Dit is een box waar de fietsen in kunnen worden geplaatst die vervolgens dicht kan worden gemaakt en op slot kan. Op deze manier weet u zeker dat uw fietsen veilig staan! Ook verkoopt Klaver een groot assortiment aan grote fietsenstallingen voor bedrijven en instellingen. Zo zijn er fietsetages zodat een bedrijf meer fietsen kwijt kan binnen dezelfde ruimte en zijn er fietsenstallingen met een afdak erboven.

Uw fietsenstalling op maat gemaakt

Naast stallingen en overdekte fietsboxen is het voor bedrijven en instellingen ook mogelijk om hun eigen fietsenstalling op maat te laten maken. Zo kan een bedrijf zelf haar wensen en ideeën doorgeven aan Klaver om een passend fietsenhok te laten maken dat past bij het uiterlijk van het bedrijfspand of bij het imago van het bedrijf. Een bedrijf kan zelf kiezen uit wat voor materiaal de stalling moet bestaan en kan daarnaast ook kiezen uit het soort ontwerp. Klaver gaat met uw wensen en ideeën aan de slag en zal met een passend advies komen. Voor meer informatie kunt u op de pagina informatie aanvragen terecht voor al uw vragen. Ook kunt u persoonlijk contact opnemen met één van de ervaren medewerkers.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.