Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenrek dat ruimte biedt aan 4 fietsen

Wanneer u een klein bedrijf heeft met een aantal medewerkers kunt u kiezen voor een klein fietsenrek voor vier fietsen. U wilt natuurlijk dat uw medewerkers hun fiets netjes kunnen stallen. Dit is niet alleen prettig voor de medewerkers maar oogt daarnaast ook netjes voor bezoekers. Klaver Fietsparkeren heeft verschillende soorten fietsenrekken in het assortiment. Lees verder en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Neem contact met ons op

De vier verschillende fietsenrekken

Smaken verschillen. U wilt natuurlijk dat het fietsenrek dat naast uw bedrijfspand staat wel goed past bij uw eigen smaak en bij de uitstraling van uw bedrijf. Het is dan ook mogelijk om te kiezen uit verschillende fietsenrekken. Zo heeft u keuze uit de Mamba, de Krait, de Viper en uit fietsparkeersysteem Cobra. Al deze fietsenrekken bieden ruimte aan vier fietsen. Het ene design is net wat strakker dan het andere en ze zijn allemaal grijs van kleur.

De fietsen parkeer mogelijkheden van Klaver Group

Alle fietsrekken worden aangeboden door Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van parkeermogelijkheden voor de fiets. Klaver Fietsparkeren verkoopt niet alleen producten voor bedrijven, maar biedt ook producten aan in het assortiment voor zelfstandige consumenten.

Wanneer u interesse heeft in het kopen van een fietsenrek of fietsenstalling, kunt u vrijblijvend het aanvraag formulier invullen voor meer informatie. Op deze website kunt u het gehele assortiment aan fietsenrekken en fietsenstallingen zien. Zo kunt u een bescheiden fietsenrek kopen, maar is het ook mogelijk om een overdekte fietsenstalling aan te schaffen. Naast het leveren en plaatsen van de producten, biedt Klaver Fietsparkeren ook een goede service aan haar klanten. Zo kunnen klanten bij de medewerkers terecht voor een passend advies en kan er advies worden gevraagd over onder andere de veiligheid van het parkeren van fietsen, diefstalpreventie en het optimaal benutten van ruimtes. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.