Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenrek dat geschikt is voor 4 fietsen

Wanneer u een klein bedrijf heeft met weinig medewerkers, kunt u kiezen voor een fietsenrek met ruimte voor 4 fietsen. Het is natuurlijk belangrijk dat uw fietsende medewerkers hun fiets netjes en veilig kunnen parkeren. Niet alleen is dit handig voor uw eigen medewerkers, een fietsenrek zorgt tevens ook voor een netjes ogende buitenruimte. Bij Klaver Fietsparkeren kunt u terecht voor verschillende fietsenrekken voor 4 fietsen. Hieronder leest u wat de verschillen zijn tussen deze rekken.

De diverse fietsenrekken

Klaver Fietsparkeren heeft voor ieder wat wils. Smaken verschillen natuurlijk en dat is dan ook de reden dat er vier verschillende fietsenrekken zijn opgenomen in het assortiment van Klaver Fietsparkeren. U heeft de keuze uit de fietsrekken, genaamd: de Mamba, de Krait en de Cobra. Alle drie de fietsrekken bieden ruimte aan vier fietsen en de rekken zijn gemaakt van thermisch verzinkt staal wat zorgt voor een lichtgrijze kleur. U kunt de rekken ook laten poedercoaten in iedere gewenste kleur. Natuurlijk hebben de verschillende fietsenrekken wel dezelfde functies. Het enige wat anders is aan de fietsrekken is het design.

Klaver Fietsparkeren

Voor alle fietsrekken voor 4 fietsen kunt u terecht bij Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren is een grote speler in de wereld van het fietsparkeren. Het bedrijf bestaat al 30 jaar en biedt zijn klanten een breed assortiment aan. Het is niet alleen mogelijk voor bedrijven om producten te kopen bij Klaver Fietsparkeren, ook particulieren kunnen terecht bij ons bedrijf.

Wanneer u interesse heeft in het aanschaffen van een fietsenrek, fietsenstalling of overkapping, kunt u terecht bij Klaver Fietsparkeren. U kunt telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers. Het telefoonnummer waarop u ons kunt bereiken, is 0528 745200. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail te versturen via de website. Onze medewerkers kunnen u adviseren over welke stalling het beste bij uw tuin of omgeving past.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.