Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenrek

Een fietsenrek is onmisbaar in de fietsenstalling. Om ervoor te zorgen dat de fietsen netjes geplaatst worden en elkaar niet beschadigen, is een rek noodzakelijk. Ook helpt een fietsenrek om de ruimte efficiënt te gebruiken. Veel mensen vinden het prettig om met de fiets boodschappen te doen, naar werk te fietsen, de kinderen op te halen op school of om naar openbare gelegenheden te fietsen. Het is dan wel van belang dat er een goede parkeergelegenheid bestaat voor deze gebruikers. Bij Klaver fietsparkeren vindt u eenvoudig een fietsenrek op maat.

Neem contact met ons op

Bescherming van fietsen

cobra-fietsparkeersysteemHet is bij Klaver Fietsparkeren mogelijk om losse fietsrekken te kopen, maar u kunt er ook voor kiezen om een combinatie van producten aan te schaffen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een gehele fietsenstalling met overkapping, dubbellaags fietsenstallingen of de Box. Op deze manier worden de fietsen nog beter beschermd en het is tevens mogelijk om voor een overkapping te kiezen.

Kies voor kwaliteit

Kwaliteit staat bij Klaver Fietsparkeren hoog in het vaandel. Een fietsenrek moet gebruiksvriendelijk zijn en er tevens voor zorgen dat er geen fietsen beschadigd raken. Door de kwaliteit van onze fietsenrekken te voorzien van een hoge standaard, kunnen wij garanderen dat fietsenrekken van ons de beste keuze is als het gaat om het creëren van een fietsparkeergelegenheid. Als u voor één van onze rekken kiest, kiest u voor ruimte, veiligheid en een goede levensduur. De fietsrekken zijn geschikt voor verschillende soorten fietsen en zijn verkrijgbaar in thermisch verzinkt staal, eventueel met poedercoating.

Contact

Wilt u meer informatie over de verschillende fietsrekken? Vul dan het formulier op onze website in. Tevens vindt u op onze website alle informatie die u nodig heeft voor het bestellen van fietsrekken. Het is ook mogelijk om persoonlijk contact met ons op te nemen. Onze werknemers staan klaar om u te voorzien van haarscherp advies en beantwoorden uw vragen. U kunt telefonisch contact opnemen via 0528 – 745200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.