Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenhok plaatsen

Wilt u een fietsenhok laten plaatsen, dan is dat heel goed mogelijk. Bij Klaver Fietsparkeren hebben we hiervoor de juiste oplossing in huis. Wij hebben ruime ervaring in het vervaardigen van fietsparkeersystemen. Kiest u voor een fietsenhok, bijvoorbeeld bij uw bedrijf of school, dan kiest u voor gemak en veiligheid. De fietsen staat droog en zijn goed beschermd tegen diefstal. Zelfs bij de meest zware weersomstandigheden blijven de fietsen goed beschermd. Bekijk nu ons aanbod en kies voor het fietsenhok dat bij u past!

Neem contact met ons op

Fietsen netjes opgeborgen in het fietsenhok

flexWie kent het niet: even snel de fiets tegen de muur zetten. Wat is het gevolg? Een rommeltje en fietsen die niet goed beschermd zijn tegen weersomstandigheden en grijpgrage vingers. Zeker bij uw bedrijf of organisatie wilt u hiervoor een goede oplossing bieden. Een fietsenhok laten plaatsen is simpel, voordelig en snel geregeld. Door de fietsen in het hok te plaatsen, krijgt u een nette omgeving en bent u zeker van goede bescherming. Bij Klaver Fietsparkeren kunt u een keuze maken uit diverse producten.

Het fietsenhok zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor overzicht. Alle fietsen kunnen netjes naast elkaar in het hok worden geplaatst. Zo houdt u elders ruimte over voor andere zaken. Moeten de fietsen in het fietsenhok optimaal beschermd zijn tegen regen, dan kiest u voor een overdekt fietsenhok. Voorzien van een goed slot bent u helemaal compleet!

Bestellen bij Klaver Fietsparkeren

Welk fietsenhok u ook wilt plaatsen, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang werkzaam in de branche van het fietsparkeren, waardoor we altijd een oplossing op maat kunnen aanbieden. Praktisch en veilig zijn onze fietsenhokken zeker. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.