Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenhok met overkapping of kluis

Het is handig om bij uw bedrijf een fietsenhok te hebben staan voor uw medewerkers. Nederland is een waar fietsland en veel mensen gebruiken dan ook de fiets om naar kantoor te gaan. Er zijn verschillende soorten fietsenhokken die u neer kunt zetten. Zo zijn er overdekte fietsenhokken, maar kunt u ook kiezen voor een fietsenhok met een kluis. Hieronder geven wij meer informatie over de verschillende soorten fietsenhokken.

Neem contact met ons op

De fietsenstalling met overkapping

T-hideWanneer u veel medewerkers heeft en ruimte heeft voor een stalling is het verstandig om te kiezen voor een fietsenhok met overkapping. Zo’n fietsenhok kan voor u op maat worden gemaakt. U kunt bij Klaver bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten fietsenhokken met overkapping. Zo zijn er de T-Hide, de Top, de Wave, de CuBic en de Flex. Al deze fietsenstallingen met overkapping hebben dezelfde functionaliteiten, maar ze hebben ieder een andere uitstraling.

Een fietsenhok met kluis

Naast overdekte fietsenstallingen, zijn er ook fietsenhokken met kluis. Zo’n fietsenhok kan genomen voor medewerkers, maar kan ook worden aangeschaft voor klanten. Voor medewerkers kunt u het beste kiezen voor de Box. Dit is een kleine box waar vier tot vijf fietsen in passen en die gemakkelijk dicht te maken is. Wanneer u een fietsenhok zoekt voor één fiets is de Cadenza beter geschikt. Dit zijn aparte hokjes waar de fiets in kan worden gestald.

Klaverfietsparkeren.nl

Wanneer u erover nadenkt om een fietsenhok aan te schaffen, kunt u gerust een keer een informatie formulier invullen. Klaver is een bedrijf dat is gespecialiseerd in fietsparkeersystemen. Op de website van de fietsparkeerspecialist kunt u terecht voor meer informatie over de verschillende fietsenhokken en kunt u ook advies krijgen van één van de medewerkers. Ook kunt u telefonisch (0528 74 52 00) contact opnemen met het bedrijf of een e-mail sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.