Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsenhok maken voor bedrijven en organisaties

In Nederland horen fietsen bij het dagelijkse straatbeeld. Eigenlijk iedereen heeft wel een fiets tot zijn of haar beschikking. In de stad is het zelfs het snelste vervoersmiddel. Helaas hoort ook een onstuimig weersbeeld bij Nederland. Een fietsenhok is dan ook geen overbodige luxe om de fietsen van uw werknemers te beschermen tegen wind en regen. Bovendien bent u er zo van verzekerd dat dieven geen kans krijgen. Zelf een fietsenhok maken is een hoop werk, maar er zijn gelukkig andere alternatieven te vinden. Welkom bij Klaver Fietsparkeren!

Neem contact met ons op

Zelf een fietsenhok maken

T-hideGaat u aan de slag met een flinke stapel planken, een berg spijkers en een goede hamer? Zelf een fietsenhok maken voor uw bedrijf of organisatie kan, maar kost veel tijd en energie. Welke eisen stelt u aan een fietsenhok? Droog en afsluitbaar: dat is een vereiste! Wilt u kiezen voor een goede, professionele oplossing? Laat dan een fietsenhok maken door Klaver Fietsparkeren!

Laat u een fietsenhok maken, dan is stevigheid belangrijk. Goede materialen zijn kunststof, aluminium, hout of steen. Voor het dak heeft u een waterdichte oplossing nodig, want werknemers willen natuurlijk op een droog zadel kunnen stappen als de fiets uit het hok wordt gepakt. Wij hebben de oplossing in huis!

Een fietsenhok kopen

Een fietsenhok laten maken is dus mogelijk. Het is veel gemakkelijker om een fietsenhok door ons te laten plaatsen dan dat u zelf een fietsenhok gaat maken. Bij Klaver Fietsparkeren bent u dus aan het juiste adres. Wij hebben diverse fietsenhokken in het assortiment, zodat er altijd een oplossing te vinden is die past bij uw eisen en wensen. Een fietsenhok voor bij een school, of een complete fietsenstalling voor bij uw bedrijf? Klaver Fietsparkeren heeft de oplossing voor u in huis!

Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel ons op 0528 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.