Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsbeugel als oplossing voor het fietsparkeren

Fietsen, de gemiddelde Nederlander is er gek op. En ook als dat niet zo is, dan pakt u waarschijnlijk regelmatig de fiets naar het werk, voor een boodschap of om op bezoek te gaan bij familie of vrienden. Waar zet u de fiets het beste neer? Een hele fietsenstalling neerzetten is misschien wat overbodig, maar het is wel handig om de fiets stevig en netjes te kunnen plaatsen. Klaver Fietsparkeren heeft hiervoor de klassieke fietsbeugel in het assortiment, een simpele, praktische en stevige oplossing!

Neem contact met ons op

Een fietsbeugel plaatsen

Een fietsbeugel plaatst u eigenlijk overal waar u dat maar wilt. Of dat nu een enkele fietsbeugel in de tuin is of een hele reeks aan beugels bij uw bedrijfspand. Een voordeel van een fietsbeugel is dat u niet meer te maken krijgt met rondslingerende fietsen. U houdt uw terrein netjes en overzichtelijk. Handig, want zo blijft er voldoende ruimte over voor andere dingen. Bovendien zijn de fietsen door de plaatsing in de stevige fietsbeugel beschermd tegen schade door vallen. Fijn is ook dat de fietsbeugel in de grond verankerd is. Maakt u gebruik van een fietsslot, dan is bevestigen aan de fietsbeugel simpel en doeltreffend.

Klaver Fietsparkeren stad Dendermonde 

Klaver Fietsparkeren: ook voor maatwerk

Wilt u een fietsbeugel plaatsen, dan kunt u dat waarschijnlijk zelf. U bestelt de fietsbeugel dan snel en voordelig bij ons bedrijf. Misschien wilt u daarbij wel een overkapping neerzetten, zodat de fietsen ook zijn beschermd tegen regen. In alle gevallen kan Klaver Fietsparkeren voor maatwerk zorgen. Wij zijn al jarenlang actief in de branche van het fietsparkeren en hebben dan ook voor elk fietsparkeerprobleem een passende oplossing. Niet voor niets zijn wij de fietsparkeerspecialist. Heeft u vragen over of interesse in onze fietsbeugel? Neem dan nu contact met ons op!

Of vraag een offerte aan

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.