Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een duurzame oplossing: de overdekte fietsenstalling

Nederland is een regenland, dat weten we maar al te goed. Toch trekken velen erop uit met de fiets. Om fietsen optimaal te beschermen tegen factoren van buitenaf, is het mogelijk deze veilig en droog op te bergen in een overdekte fietsenstalling. Neerslag, wind en zonnestralen hebben zo geen vat op de fietsen en bezoekers kunnen op hun gemak hun fiets parkeren zonder nat te worden. Een overdekte fietsenstalling kunt u op het werk laten plaatsen, zodat u altijd en overal een parkeeroplossing op maat heeft. Klaver Fietsparkeren heeft diverse overdekte fietsoplossingen voor het parkeren van uw fiets.

Neem contact met ons op

Functioneel en duurzaam

Een overdekte fietsenstalling betekent droog op uw fiets stappen. Klaver Fietsparkeren biedt altijd een oplossing op maat. Zo bent u verzekerd van een unieke invulling, ongeacht uw situatie. Onze fietsenstallingen en overkappingen zijn speciaal ontwikkeld met het oog op functionaliteit, design en duurzaamheid. Een overdekte fietsenstalling is geheel naar wens aan te kleden. U kunt kiezen voor verschillende modellen, materialen en kleuren, om zo voor elke locatie een passende oplossing te realiseren. Of u nu een dubbellaags fietsenrek combineert met een overdekte fietsenstalling of graag LED-verlichting in de fietsoverkapping wenst, Klaver Fietsparkeren biedt u een oplossing geheel op maat.

Verschillende oplossingen

De overdekte fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren hebben elk zo hun eigen specialiteit. Waar de T-Hide en Top bijvoorbeeld de nadruk leggen op de bovenzijde van de overkapping, daar focust de Flex zich meer op de zijkant van de overkapping. Eén ding is zeker: een overdekte fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren beschermt fietsen tegen alle invloeden van buitenaf. Wilt u zelf het gemak ervaren van een overdekte fietsenstalling op maat en bent u benieuwd naar de parkeermogelijkheden in uw situatie? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.