Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Dubbellaags fietsparkeren Utrecht

Zeker voor de grote steden in Nederland blijkt het erg lastig te zijn om voldoende fietsenplekken te bieden aan de honderden fietsers die dagelijks op de fiets naar hun werk, school of familie gaan. Klaver Fietsparkeren is een betrouwbare partner voor het bieden van fietsenplekken in grote steden als Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Neem bijvoorbeeld de mogelijkheid tot dubbellaags fietsparkeren in Utrecht, waarbij meer fietsen gestald kunnen worden in dezelfde ruimte. Dit is een heel efficiënte manier om het tekort aan fietsenstallingen in een stad aan te pakken.

Naast de mogelijkheid tot dubbellaags fietsparkeren in Utrecht biedt Klaver Fietsparkeren verschillende andere soorten fietsenstallingen aan. Zo zorgen we ervoor dat honderden stedelingen hun fiets bij hun werk, school of openbare plekken veilig en snel kunnen stallen

Neem contact met ons op

Ruimte besparen met dubbellaags fietsparkeren in Utrecht

Het voornaamste voordeel aan de mogelijkheid tot het dubbellaags fietsparkeren in Utrecht is dat u meer fietsen kunt stallen, zonder meer ruimte in te moeten leveren voor een nieuwe fietsenstalling. Dubbellaags fietsparkeren in Utrecht komt in verschillende vormen voor, denk bijvoorbeeld aan openbare of afgesloten fietsenstalling met dubbellaagse fietsenrekken, een dergelijk fietsenrek onder een overkapping of een dubbellaags fietsenrek met een fietsdetectiesysteem.Een fietsdetectiesysteem wordt veel gebruikt in openbare fietsenstallingen, waar fietsen maar voor een beperkte periode gestald mogen worden. Ook is het met een fietsdetectiesysteem mogelijk om te laten zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn in een fietsenstalling.

Het belang van de fietser staat voorop

Bij de ontwikkeling van onze fietsenstallingen staat het belang van de fietser voorop. Denk bijvoorbeeld aan aspecten als veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Een fietser moet zijn of haar fiets binnen een korte tijd snel en veilig kunnen stallen in een fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren. Andersom moet het fietsenrek bestand zijn tegen de zeer zware belasting waar deze mee te maken krijgt.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.