Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Dubbellaags fietsparkeren in stad

Nederlandse en Belgische steden hebben steeds minder ruimte, terwijl het aantal inwoners blijft groeien. Niet alleen moeten er voldoende woningen voor deze inwoners gebouwd worden, ook is er een toenemende vraag naar fietsenstallingen. U wilt immers voorkomen dat mensen hun fiets tegen een hek, boom of gebouw in uw stad plaatsen. Hoe zorgt u er momenteel voor dat er voldoende ruimte voor fietsparkeren in uw stad is? Klaver Fietsparkeren is een specialist in het ontwikkelen van fietsenstallingen op maat, passend bij de beschikbare ruimte en de wensen van de gebruikers. Denk bijvoorbeeld aan dubbellaags fietsparkeren, waarmee u op hetzelfde oppervlak tweemaal zoveel fietsen kunt laten stallen.

Neem contact met ons op

 

Verschillende vormen van dubbellaags fietsparkeren

2 park up

Klaver Fietsparkeren biedt verschillende vormen van dubbellaags fietsparkeren aan voor steden. Denk bijvoorbeeld aan dubbellaags fietsparkeren in een afsluitbare of openbare fietsenstalling, dubbellaags fietsparkeren met een fietsdetectiesysteem of dubbellaags fietsparkeren met een overkapping. Het voornaamste voordeel aan dit type fietsenstalling is de ruimte die u bespaart, terwijl het aantal fietsenrekken toeneemt.

Standaard worden onze fietsenrekken ontwikkeld en gemonteerd door onze eigen productontwikkelaars en montageteams. Op die manier kunnen we een hoge kwaliteit van onze eindproducten blijven garanderen en doen we steeds meer ervaring op. Deze ervaring zetten we graag in om uw stad van een passende oplossing voor het fietsenprobleem te voorzien.

Meer weten? We staan u graag vrijblijvend te woord!

Bent u nieuwsgierig welke oplossing we voor het fietsenprobleem in uw stad kunnen bieden? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die Klaver Fietsparkeren aanbiedt? Neem contact met ons op; onze deskundige medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om antwoord te geven op al uw vragen. In het verleden ontwikkelden wij onder meer fietsenstallingen voor steden, overheidsinstanties, bedrijven, scholen en verschillende andere organisaties binnen meerdere Europese landen, deze zijn ook te zien in onze 'Projecten'. Mogen wij u ook een passende oplossing bieden?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.