Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Dubbellaags fietsparkeren in Meppel

In steden is vaak sprake van ruimtegebrek. Of het nou een grote stad is of een wat kleinere stad of dorp. Voor dit probleem heeft Klaver Fietsparkeren de geschikte oplossing: de 2ParkUp fietsenrekken. Dit zijn dubbellaagse fietsenrekken waarbij fietsen op twee niveaus stabiel geparkeerd kunnen worden. Op deze manier kunnen er twee keer zoveel fietsen geplaatst worden. Bent u geïnteresseerd in dubbellaagse fietsenrekken? Dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres.  

Neem contact met ons op

Verschillende vormen van dubbellaags fietsparkeren

Fietsenstalling Amersfoort VolkswagenDubbellaags fietsparkeren in Meppel kan op verschillende manieren. Geeft u de voorkeur aan een open of een gesloten fietsenstalling? Wilt u een fietsenstalling met of zonder een geïntegreerd fietsdetectiesysteem? Enzovoorts. Fietsdetectiesystemen worden veelal in openbare fietsenstallingen gebruikt, omdat deze vaak snel vol raken. Met een fietsdetectiesysteem weet u precies hoeveel ruimte er nog beschikbaar is.

Wij kunnen u helpen bij de ontwikkeling van een nieuwe fietsenstalling voor dubbellaags fietsparkeren in Meppel, of uw huidige fietsenstalling uitbreiden met een extra laag. Het uitbreiden van een fietsenstalling is bijvoorbeeld interessant als u weinig beschikbare ruimte heeft voor een nieuwe fietsenstalling.

Veiligheid en duurzaamheid voorop

Tijdens de ontwikkeling van fietsenstallingen voor dubbellaags fietsparkeren in Meppel staan aspecten als veiligheid en duurzaamheid voorop. Onze fietsenstallingen gaan jarenlang mee, zonder aan kwaliteit te verliezen. Mocht uw fietsenstalling toch onderhoud nodig hebben, dan helpen wij u hier graag mee. Naast de duurzaamheid van een fietsenstaling is het minstens net zo belangrijk dat gebruikers hun fiets veilig kunnen stallen en dat de kans op diefstal van de fiets minimaal is. Klaver Fietsparkeren houdt hier rekening mee in het ontwerp van de fietsenstalling. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.