Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Dubbellaags fietsparkeren in Hoogeveen

Steeds vaker krijgen steden te maken met een tekort aan fietsenplekken door het grote aantal fietsers wat dagelijks naar de stad trekt. Mensen pakken veel vaker de fiets om naar hun werk, naar school of naar een evenement te komen. Klaver Fietsparkeren biedt passende oplossingen voor dit probleem! Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan dubbellaags fietsparkeren in Hoogeveen of een andere Nederlandse stad? Met dubbellaags fietsparkeren creëert u tweemaal zoveel fietsenplekken, zonder aan ruimte in te moeten leveren. Naast dubbellaags fietsparkeren in Hoogeveen biedt Klaver Fietsparkeren verschillende andere oplossingen.

Neem contact met ons op

Fietsenstallingen op maat in Hoogeveen

Stel uw eigen fietsenstalling samen met Klaver Fietsparkeren, zodat de fietsenstalling naadloos aansluit bij uw wensen! Wilt u bijvoorbeeld enkel- of dubbellaags fietsparkeren in Hoogeveen? Geeft u de voorkeur aan een openbare of afsluitbare fietsenstalling? Wilt u een fietsenstalling met of zonder overkapping? Met de jarenlange ervaring die wij hebben in het ontwerpen en produceren van fietsenstallingen op maat kunnen we u een goed beeld geven de mogelijkheden die u in uw situatie heeft.

Ook kunt u uw fietsenstalling voorzien van een geïntegreerd fietsdetectiesysteem, waardoor u een goed beeld krijgt van de beschikbare plekken in uw fietsenstalling. Zeker bij openbare fietsenstallingen is dit een handige toevoeging, omdat gebruikers vaak een lange tijd moeten zoeken naar beschikbare fietsenplekken.

Duurzame en veilige oplossingen

Bij de ontwikkeling van een fietsenstalling houden wij rekening met de duurzaamheid van de fietsenstalling. Een fietsenstalling gaat vele jaren mee, zonder aan kwaliteit te verliezen. Als er na verloop van tijd onderhoud aan uw fietsenstalling moet worden uitgevoerd kunnen wij dit voor u doen. Ook veiligheid speelt een belangrijke rol bij het ontwerp en de productie van een fietsenstalling voor dubbellaags fietsparkeren in Hoogeveen door Klaver Fietsparkeren. Gebruikers moeten hun fiets veilig kunnen stallen en fietsen moeten beschermd worden tegen diefstal. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.