Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Dubbellaags fietsparkeren in Hengelo

Doordat mensen steeds vaker op hun fiets naar het werk gaan en de fiets pakken om naar school te reizen, wordt het tekort aan fietsenplekken steeds groter in veel steden. Om voldoende ruimte voor fietsen te bieden rond bedrijfspanden, overheidsinstanties en andere drukbezochte plekken biedt Klaver Fietsparkeren dubbellaags fietsparkeren in Hengelo. Met dubbellaags fietsparkeren creëert u twee keer zoveel plekken voor fietsen, zonder dat u aan ruimte inlevert. Niet iedere stad beschikt immers over voldoende ruimte om een geheel nieuwe fietsenstalling te plaatsen.

Neem contact met ons op

Verschillende soorten fietsenstallingen

Fietsenstallingen worden in verschillende soorten aangeboden. Naast dubbellaags fietsparkeren in Hengelo kunt u uw fietsenstalling bijvoorbeeld ook voorzien van een overkapping, een geïntegreerd fietsdetectiesysteem, enzovoorts. Daarbij heeft u de keuze tussen een openbare of een afgesloten fietsenstalling. Zeker bij fietsenstallingen voor medewerkers of scholieren is het aantrekkelijk om deze afsluitbaar te maken, om te voorkomen dat de fietsenstalling ook door anderen wordt gebruikt.

Klaver Fietsparkeren biedt u de mogelijkheid om een nieuwe fietsenstalling te laten ontwerpen voor dubbellaags fietsparkeren in Hengelo of om een bestaande fietsenstalling uit te breiden. Bij het uitbreiden van uw fietsenstalling wordt er een extra laag met fietsenrekken over de bestaande fietsenrekken in de fietsenstalling geplaatst.

Duurzaamheid en veiligheid voorop

Een fietsenstalling moet het grote aantal fietsen wat dagelijks in en uit de fietsenrekken wordt gehaald voor vele jaren aankunnen. Bij het ontwikkelen van een fietsenstalling houdt Klaver Fietsparkeren dan ook rekening met de duurzaamheid van de fietsenstalling. Zo hebben onze fietsenstallingen weinig onderhoud nodig en gaan deze vele jaren mee, zonder aan kwaliteit in te leveren.

Ook veiligheid is een belangrijk aspect tijdens het ontwikkelen van een fietsenstalling. Gebruikers moeten hun fiets veilig en snel kunnen stallen! Niet alleen speelt de veiligheid van een gebruiker hierbij een rol, ook moet de kans op diefstal zo klein mogelijk gemaakt worden. Meer weten? Neem geheel vrijlbijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.