Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Dubbellaags fietsparkeren in Assen

Veel Nederlandse steden vinden het lastig om voldoende parkeerruimte te bieden aan de honderden fietsers die dagelijks door de stad trekken. Denk aan mensen die naar hun werk, naar school of naar een bezienswaardigheid fietsen! Klaver Fietsparkeren biedt fietsenstallingen waarmee u de beperkte ruimte efficiënter kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot dubbellaags fietsparkeren in Assen. Met dubbellaags fietsparkeren kunt u tweemaal zoveel fietsen kwijt in dezelfde ruimte, zonder dat het stallen van fietsen gevaarlijker wordt.

Naast fietsenstallingen voor dubbellaags fietsparkeren in Assen biedt Klaver Fietsparkeren bedrijven, overheidsinstanties en andere organisaties in steden verschillende andere oplossingen om fietsen veilig en snel te kunnen stallen.

Neem contact met ons op

Fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is al jaren een vertrouwd aanbieder van geoptimaliseerde fietsenstallingen. Wij bieden fietsenstallingen voor enkel- en dubbellaags fietsparkeren in Assen, open en gesloten fietsenstallingen en fietsenstallingen met of zonder fietsdetectiesysteem. Een fietsdetectiesysteem is onder meer handig in openbare fietsenstallingen, waar een dergelijk systeem een helder overzicht geeft van de beschikbare plekken. Zijn er nog fietsenrekken beschikbaar in de fietsenstalling? Waar bevinden deze fietsenrekken zich? Enzovoorts.

Veilige en duurzame fietsenstallingen

Tijdens het ontwerp van een fietsenstalling richten wij ons op de veiligheid en duurzaamheid van de fietsenstalling. Niet alleen moet een fietsenstalling veilig zijn voor gebruikers, ook moet de kans op diefstal van fietsen minimaal zijn.

Onze fietsenstallingen gaan vele jaren mee zonder aan kwaliteit in te leveren. Mocht de fietsenstalling toch onderhouden moeten worden, dan bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Naast het ontwerpen van nieuwe fietsenstallingen, zorgen wij voor het onderhouden en uitbreiden van bestaande fietsenstallingen.

Passend en vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over dubbellaags fietsparkeren in Assen of een andere Nederlandse stad? Met onze jarenlange expertise in het ontwikkelen van fietsenstallingen voorzien we u graag van een passend en geheel vrijblijvend advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.