Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Dubbellaags fietsparkeren in Apeldoorn

Voor steeds meer steden blijkt het lastig te zijn om voldoende ruimte te bieden aan het groeiende aantal fietsen wat zich dagelijks in de stad bevindt. Vaak is er geen ruimte voor nieuwe fietsenstallingen en kunnen bestaande fietsenstallingen qua oppervlakte niet verder worden uitgebreid. Met dubbellaags fietsparkeren van Klaver Fietsparkeren wordt een oplossing voor dit fietsenprobleem geboden. Dubbellaags fietsparkeren betekent dat er een extra laag met fietsenrekken over een bestaande fietsenstalling wordt geplaatst. Zo gaat er geen ruimte verloren, maar wordt er wel aan twee keer zoveel fietsen een fietsenplek geboden!

Neem contact met ons op

Een fietsenstalling in Apeldoorn samenstellen

Wanneer u kiest voor een nieuwe fietsenstalling in Apeldoorn, biedt Klaver Fietsparkeren verschillende mogelijkheden. Naast de keuze tussen enkellaags fietsparkeren en en dubbellaags fietsparkeren in Apeldoorn kunt u kiezen voor een openbare of een afsluitbare fietsenstalling, een fietsenstalling met of zonder een overkapping, enzovoorts. Ook kunt u een fietsdetectiesysteem in de fietsenstalling laten integreren. Met een fietsdetectiesysteem weet u precies hoeveel fietsenplekken er nog beschikbaar zijn. In een openbare fietsenstalling voorkomt dit dat gebruikers een lange tijd moeten zoeken naar een beschikbare plek.

Mocht een hogere fietsenstalling het aanzicht van bijvoorbeeld een historisch pand sterk negatief beïnvloeden, dan kunt u kiezen voor een designoplossing van Klaver Fietsparkeren. Hiermee wordt de fietsenstalling zo goed mogelijk in het aanzicht van het gebouw weggewerkt.

Duurzaamheid als belangrijkste aspect

Fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren moeten duurzaam zijn. Niet alleen moeten de fietsenstallingen bestand zijn tegen het grote aantal fietsers wat dagelijks in de fietsenrekken wordt geplaatst, ook moet een fietsenstalling onderhoudsarm zijn. Mocht de fietsenstalling na verloop van tijd onderhoud nodig hebben, dan kunt u opnieuw rekenen op Klaver Fietsparkeren.

Wilt u meer weten over de voordelen van dubbellaags fietsparkeren in Apeldoorn of een andere Nederlandse stad? Klaver Fietsparkeren beschikt over een ruime expertise in de ontwikkeling en productie van fietsenstallingen op maat. Deze expertise gebruiken we graag om u een goed beeld van de mogelijkheden in uw situatie te geven. Meer weten? Neem geheel vrijlbijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.