Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Dubbellaags fietsparkeren in Almelo

Tegenwoordig gaan steeds meer personen op de fiets naar hun plaats van bestemming. Deze fietsen moeten ook geparkeerd kunnen worden. Klaver Fietsparkeren biedt op maat gemaakte fietsparkeeroplossingen aan. Voor elke situatie is er een geschikte oplossing. Doordat steeds meer personen met de fiets gaan, is er ook meer vraag naar fietsparkeerplaatsen. Op deze vraag speelt Klaver Fietsparkeren in met haar fietsparkeeroplossingen.

Neem contact met ons op

Dubbellaags fietsparkeren met een fietsdetectiesysteem

Fietsenstalling Amersfoort Volkswagen

Klaver Fietsparkeren heeft verschillende fietsparkeeroplossingen in haar assortiment. Hier valt te denken aan reguliere fietsenrekken, maar ook dubbellaagse fietsenrekken. Deze twee varianten zijn enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. De dubbellaagse fietsenrekken zijn uitstekend geschikt wanneer er sprake is van ruimtegebrek. Klaver Fietsparkeren heeft ook fietsenrekken voor buitenformaat fietsen zoals kratfietsen.

De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren zijn te combineren met haar fietsoverkappingen. Enkele voorbeelden van de fietsenrekken die Kalver Fietsparkeren in haar assortiment heeft:

Ook biedt Klaver Fietsparkeren de mogelijkheid een fietsdetectiesysteem te integreren in de fietsenstalling. Met een fietsdetectiesysteem zie je makkelijk in één oogopslag waar nog fietsparkeerplaatsen vrij zijn.    

Een duurzame oplossing voor het fietsprobleem

Bij Klaver Fietsparkeren staat duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel. Hier wordt bij het ontwerpproces dan ook rekening mee gehouden. De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren voldoen aan het FietsParkeur Keurmerk. Dit wil zeggen dat de fietsenrekken aan enkele strenge kwaliteitseisen voldoen. Bent u geïnteresseerd in dubbellaagse fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0528 74 52 00, te mailen of ons contactformulier in te vullen. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.