Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Dubbellaags fietsparkeren in Almelo

Nederlanders pakken steeds vaker de fiets! Men gaat op de fiets naar het werk, pakt de fiets om naar school te gaan, enzovoort. Door het toegenomen aantal fietsers wordt het voor steden steeds lastiger om voldoende fietsenstallingen te bieden voor al deze fietsen. Met dubbellaags fietsparkeren in Almelo biedt Klaver Fietsparkeren een geschikte oplossing voor dit probleem. Veel steden hebben weinig ruimte voor nieuwe fietsenstallingen, waardoor het uitbreiden van een bestaande fietsenstalling over het algemeen de meest voordehand liggende oplossing is. 

Neem contact met ons op

Dubbellaags fietsparkeren met een fietsdetectiesysteem

Fietsenstalling Amersfoort VolkswagenDubbellaags fietsparkeren in Almelo zorgt ervoor dat er twee keer zoveel fietsenplekken gecreëerd worden, zonder dat er aan ruimte ingeleverd hoeft te worden. Er wordt bij dubbellaags fietsparkeren namelijk enkel een extra laag fietsenrekken over een bestaande laag geplaatst.

Naast de mogelijkheid om uw bestaande fietsenstalling uit te breiden met een extra laag fietsenrekken, kunt u er tevens voor kiezen om uw fietsenstalling te voorzien van een geïntegreerd fietsdetectiesysteem. Met een fietsdetectiesysteem heeft u een goed beeld van het aantal beschikbare fietsenplekken in uw fietsenstalling. Dit is bijvoorbeeld interessant voor openbare fietsenstallingen, die vaak snel vol raken. Om te voorkomen dat gebruikers lange tijd moeten zoeken naar een beschikbare plek, kunt u hen vertellen waar deze plekken zich bevinden in de fietsenstalling. U kunt uw fietsenstalling daarbij voorzien van een overkapping of u kunt kiezen voor een afsluitbare fietsenberging of fietsenkluis.

Een duurzame oplossing voor het fietsenprobleem

Bij het ontwerp van onze fietsenstallingen letten wij op de duurzaamheid van de fietsenstalling. Een fietsenstalling van Klaver Fietsparken gaat vele jaren mee, zonder dat de fietsenstallingen aan kwaliteit verliezen. Wanneer de fietsenstalling na verloop van tijd onderhouden moet worden, kunt u opnieuw op ons rekenen.

Naast duurzaamheid speelt ook veiligheid een belangrijke rol tijdens de ontwikkeling van een fietsenstalling. Gebruikers moeten hun fiets veilig en snel kunnen plaatsen, waarbij de kans op diefstal minimaal is. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.