Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Dubbellaags fietsparkeren Amsterdam

Dagelijks stappen honderden Nederlanders op de fiets om naar hun werk of school te gaan, wat gezond en sportief is! Waar moeten die honderden fietsen echter gestald worden? Zeker in grote steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht kampen veel organisaties met een tekort aan fietsenrekken. Door de beperkte ruimte kan dubbellaags fietsparkeren in Amsterdam, Den Haag of Utrecht in dit geval de oplossing bieden. Zo hoeft u niet meer ruimte aan een fietsenstalling te besteden, maar creëert u wel meer plekken om fietsen te kunnen stallen. Naast dubbellaags fietsparkeren in Amsterdam biedt Klaver Fietsparkeren ook tal van andere soorten fietsenrekken. Zo bieden we voldoende ruimte om alle fietsen te kunnen stallen!

Neem contact met ons op
 

dubbellaag-fietsparkerenWat is dubbellaags fietsparkeren in Amsterdam?

Wanneer een instantie kiest voor dubbellaags fietsparkeren in Amsterdam wordt er een dubbel fietsenrek geplaatst. Vaak wordt er gekozen voor een enkellaags fietsenrek, waarmee veel kostbare ruimte verloren gaat. Een dubbellaags fietsenrek kan geplaatst worden in een open fietsenstalling, in een afgesloten fietsenstalling of bijvoorbeeld onder een overkapping. Ook kan er een fietsdetectiesysteem op het fietsenrek worden aangebracht, wat bijvoorbeeld veel gebruikt wordt in fietsenstallingen waar fietsers hun fiets maar voor een beperkte periode mogen stallen.

Bij de ontwikkeling van een fietsenstalling staat het belang van de fietser voorop bij Klaver Fietsparkeren. Zo houden wij extra rekening met bepaalde aspecten, zoals veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie. U wilt uw fiets immers snel en veilig kunnen stallen in een fietsenstalling!

Fietsenrekken van een hoogwaardige kwaliteit

Om de fietsenrekken bestand te maken tegen de zeer zware belasting waar ze dagelijks mee te maken krijgen, kiezen wij voor materialen van een hoge kwaliteit. Zo hebben de fietsenrekken weinig onderhoud nodig en kunnen honderden fietsers tegelijk dubbellaags fietsparkeren in Amsterdam. Niet voor niets hebben verschillende gerenommeerde instanties gekozen voor de diverse soorten fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.