Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Diverse overkappingen voor fietsen

Wanneer u op zoek bent naar een overkapping voor de fietsen bij uw bedrijfspand, dan is de eerste, juiste stap al gezet. Een overkapping beschermt niet alleen uw fiets, maar ook uzelf tegen het gure Hollandse weer. Tijd voor het zetten van de volgende stap: kies voor een overkapping van Klaver Fietsparkeren. Waarom? Met ruim dertig jaar ervaring met fietsparkeren wil Klaver de beste van Nederland zijn. Dit bedrijf streeft niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar service, duurzaamheid, continuïteit en bovenal tevreden klanten.

Neem contact met ons op

De verschillende opties

flex-fietsoverkappingOverkappingen voor fietsen komen in verschillende soorten en maten. Voor elke vraag heeft Klaver een passend advies. Hecht u waarde aan duurzaamheid? Dan is de Wave fietsoverkapping wellicht iets voor u. Bij de totstandkoming van dit model is zo min mogelijk materiaal gebruikt. Of zoekt u een veilige opbergruimte voor slechts één fiets? Kies dan voor de Cadenza fietskluis. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de vele overkappingen die er zijn.

De vele mogelijkheden

Klaver stelt het belang van de fietser centraal. Daarom is er veel aandacht voor aspecten zoals veiligheid, efficiëntie, gebruiksgemak en de ontwikkeling van de producten. Heeft u een fietsoverkapping gevonden, maar ziet u deze liever in een andere kleur? Geen probleem! Klaver Fietsparkeren werkt met een speciale verftechniek waarbij het materiaal een zogeheten poedercoat krijgt. Elke gewenste kleur is uiteraard mogelijk!

Een unieke benadering

De vakmensen van het bedrijf helpen bij het samenstellen van het gevarieerde assortiment. Zo worden de overkappingen voor fietsen, maar ook rekken en stallingen, zelf door Klaver Fietsparkeren gemaakt. Om het nog maar niet te hebben over het verrichten van onderzoek, tekenwerk, montage, productie en onderhoud. Wilt u meer weten over de aanpak en mogelijkheden van Klaver Fietsparkeren? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0528 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.