Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Deskundig advies fietsparkeren

Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten. Wij bezorgen niet alleen de producten, maar geven ook graag advies omtrent de verschillende mogelijkheden. Het is goed dat er zoveel fietsers zijn. Echter, brengt dit ook de nodige problemen met zich mee. Er zijn fietsen die nooit meer worden opgehaald en onnodig plek innemen. Daarnaast kan er sprake zijn van fietsers die hun fietsen buiten de daarvoor bestemde rekken of stallingen plaatsen, tot slot speelt ruimtegebrek een rol. Onze fietsparkeersystemen zijn special ontworpen om deze knelpunten tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Fietsparkeersystemen als oplossing

cobraDoor het verzamelen van informatie, bekijken van het parkeerbeleid en omgevingsmanagement komen we met passende oplossingen. We hebben topkwaliteit producten met het FietsParKeur certificaat. Dit keurmerk geeft de garantie dat de enkellaagse en dubbellaagse fietsenrekken voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Wij kunnen een ontwerp op maat maken, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Waardoor de rekken en stallingen perfect aansluiten bij het imago van uw bedrijf. De vier productgroepen in ons assortiment zijn; enkel- en dubbellaagse fietsenrekken, fietsenstallingen en fietsoverkappingen.

Aanbevelingen en contact

Wij richten ons op verschillende segmenten, waaronder zorg, onderwijs, openbare ruimtes, bedrijven en stations. Door onze eigen productontwikkelaars en montageteams te gebruiken kunnen wij ons hoge kwaliteitsniveau waarborgen. Heeft u interesse in een adviesgesprek over fietsparkeren? Of wilt u graag een aankoop doen? Bel dan 0528 - 74 52 00 of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.