Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Deskundig advies fietsparkeren

Nederland is een echt fietsland. Er zijn dan ook behoorlijk veel fietsen. Dat er zoveel gefietst wordt, is goed voor het milieu en voor de lichamelijke conditie, maar brengt ook problemen met zich mee. Er zijn bijvoorbeeld weesfietsen die veel plek in nemen en waar dus geen andere fietsen geplaatst kunnen worden. Ook zijn er behoorlijk wat fietsen die verkeerd geparkeerd staan. Als laatste probleem speelt ruimtegebrek een behoorlijk grote rol. Klaver Fietsparkeren houdt zich uitsluitend bezig met fietsparkeeroplossingen. Met onze fietsparkeersystemen bieden wij oplossingen om deze 3 problemen op te kunnen lossen. Voor elke unieke situatie kunnen wij dat realiseren. Zo hebben wij voor elke situatie een unieke oplossing. Wij gaan dan ook graag met u in gesprek om voor uw situatie ons passende advies te geven.  

Neem contact met ons op

Fietsparkeersystemen als oplossing

cobraWij bieden diverse fietsparkeeroplossingen aan. Zo hebben wij enkellaags- en dubbellaags fietsparkeersystemen. Ook beiden wij een oplossing voor het probleem ruimtegebrek aan. Met behulp van ons 2ParkUp etagesysteem kunnen fietsen op twee niveaus geparkeerd worden. Onze dubbellaagse en enkellaagse fietsenrekken zijn voorzien van het FietsParkeur keurmerk. Dit betekent dat deze aan verschillende kwaliteitseisen voldoen. Onze producten zijn op maat te maken. U kunt bijvoorbeeld bij onze overkappingen kiezen uit verschillend materiaal en verschillende kleuren. Op deze manier zijn de stallingen en overkappingen geïntegreerd in de omgeving van uw bedrijf of instelling. 

Advies van Klaver Fietsparkeren

Wij hebben onze producten reeds geplaatst bij diverse sectoren. U kunt denken aan zorginstellingen, onderwijsinstellingen en stations. Heeft u interesse in één van onze producten of wilt u graag wat advies van één van onze deskundigen? Neem dan contact met ons op en we zullen u helpen. U kunt on bellen, mailen of ons contactformulier invullen.  

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.