Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De voordelen van een fietsenstalling op maat

Klaver Fietsparkeren biedt fietsparkeeroplossingen aan. Dit doet ze voor vrijwel elke situatie. Klaver Fietsparkeren vindt gebruiksgemak en veiligheid erg belangrijk. Ze richt zich op problemen zoals ruimtegebrek, zwerffietsen of fietsen die fout geparkeerd staan. Voor deze problemen heeft ze een op maat gemaakte oplossing voor elke situatie.  

Neem contact met ons op

Een fietsenstalling voor iedere situatieT-hide

Klaver Fietsparkeren heeft reeds voor diverse branches fietsparkeeroplossingen gerealiseerd. Enkele voorbeelden zijn:

Klaver Fietsparkeren heeft verschillende fietsenrekken in haar assortiment. Ze heeft reguliere fietsenrekken zoals enkellaagse rekken, maar ook dubbellaagse fietsenrekken. Deze dubbellaagse fietsenrekken zijn erg geschikt wanneer er sprake is van ruimtegebrek. Het grote voordeel van fietsparkeeroplossingen op maat is dat er fietsenrekken of fietsoverkappingen vrijwel op elke plaatst gerealiseerd kunnen worden.    

Fietsparkeeroplossingen op maat in Groningen

Klaver Fietsparkeren heeft in diverse plaatsen in Nederland fietsparkeeroplosisngen gerealiseerd. Ook in het buitenland zijn wij actief. Wanneer we kijken naar Groningen hebben we bij het Martini ziekenhuis, rijksuniversiteit van Groningen, Dienst Uitvoering Onderwijs Groningen, Menzis Groningen en het station Europapark te Groningen.

De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren voldoen aan het Fietsparkeur Keurmerk. Dit wil zeggen dat de fietsenrekken voldoen aan enkele strenge kwaliteitseisen. Klaver Fietsparkeren heeft haar eigen productie- en montageteam. Mede hierdoor is het mogelijk om de kwaliteit te waarborgen.

Geïnteresseerd in fietsenrekken op maat gemaakt?

Bent u geïnteresseerd in een fietsenrek compleet op maat gemaakt naar uw wensen? Neem dan gerust contact op met Klaver Fietsparkeren en we zullen samen met u tot de beste fietsparkeeroplossing voor uw komen. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen.  

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.