Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De voordelen van een fietsenstalling op maat

De fiets is in Nederland een veel gebruikt vervoersmiddel. Dit is niet alleen een goede manier om in beweging te blijven, maar het draagt ook bij aan een beter milieu. Door op de fiets te gaan, hoeft u geen rekening te houden met files, waardoor u in sommige gevallen later van huis kunt vertrekken. Het groeiend aantal fietsers zorgt voor fietsparkeerproblemen bij bedrijven en/of organisaties. Door geen goede fietsenstalling te hebben, worden medewerkers gedemotiveerd om met de fiets te gaan.

Neem contact met ons op

Een fietsenstalling voor iedere situatieT-hide

Klaver Fietsparkeren maakt fietsenstallingen op maat. Een op maat gemaakte fietsenstalling heeft een toegevoegde waarde voor een organisatie of bedrijf. Wanneer fietsen op een veilige en nette manier geplaatst worden, geeft dit het bedrijf een goede uitstraling. Bij ons kunt u terecht voor een vrijblijvend advies voor uw fietsenstalling. Wij hebben onder andere projecten geplaatst bij onderwijsinstellingen, de zorg, openbare ruimten, stations en bedrijven.

Fietsparkeer maatoplossingen in Groningen

In Groningen hebben we voor Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) fietsplaatsen voor het personeel gecreëerd. De kelder is nu een fietsparadijs met onder andere oplaadpunten voor e-bikes. Ook bij Menzis in Groningen hebben wij een overkapping mogen plaatsen. Hier hebben wij de T-Hide met sedumdak geplaatst. Door het gebruik van het sedum dak past de stalling perfect in de omgeving. In de stalling kan het personeel de fiets plaatsen in het fietsparkeersysteem de Cobra. Met deze overkapping heeft Menzis een fietsparkeeroplossing die voldoet aan alle eisen en wensen van de klant.

Contact

Klaver Fietsparkeren is een Nederlandse onderneming die actief is in veel landen binnen Europa. We houden het kwaliteitsniveau hoog doordat we beschikken over onze eigen productontwikkelaars en montageteams. Heeft u interesse in de diensten van Klaver? Neem dan per telefoon, email of contactformulier contact met ons op. Wij zullen zo spoedig contact met u opnemen.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.