Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De verschillende soorten overdekte fietsenstallingen

De beste manier om een fiets optimaal te beschermen tegen factoren van buitenaf is door hem te plaatsen in een overdekte fietsenstalling. In deze stalling wordt de fiets beschermd tegen neerslag en wind. Ook zorgt een overkapping er natuurlijk voor dat u droog blijft wanneer u uw fiets op slot zet in de stalling. Klaver Fietsparkeren heeft een ruim assortiment aan overdekte fietsenstallingen. Lees snel verder om erachter te komen of hier iets voor u bij zit.

Neem contact met ons op

De juiste overkapping voor uw overdekte fietsenstalling

flex-fietsoverkappingBent u op zoek naar een overdekte fietsenstalling? Het bedrijf Klaver Fietsparkeren, dat gespecialiseerd is in fietsparkeersystemen, levert zes verschillende soorten fietsoverkappingen. Zo is er keuze uit de T-Hide, de Flex, de Wave, de Box, de Cadenza en de Top. Bij de T-Hide, de Wave en de Top ligt de nadruk op de bovenkant van de overkapping in tegenstelling tot de Flex, waar de nadruk juist weer ligt aan de zijkanten. De box is een afsluitbare fietsenberging welke een veilige opbergplaatst is voor meerdere fietsen en de Cadenza fietsenkluis is een veilige opbergplaats voor één fiets. Elke overdekte fietsenstalling heeft overigens dezelfde functie: het optimaal beschermen van de fiets tegen invloeden van buitenaf.

Wanneer u een overdekte fietsenstalling aan wilt schaffen, kunt u zelf het materiaal kiezen waar de fietsenstalling van gemaakt moet worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de materialen hout, paneelplaten of gaaswerk. Alle overkappingen bestaan uit een thermisch verzinkte overkapping, maar u kunt er daarnaast nog extra voor kiezen om een poedercoat te nemen. Bezoek de website www.klaverfietsparkeren.nl voor meer informatie.

Klaver Fietsparkeren

Bij Klaver Fietsparkeren kunt u terecht wanneer u een overdekte fietsenstalling aan wilt schaffen. Klaver Fietsparkeren is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het plaatsen van fietsenstallingen en fietsrekken. U kunt ervoor kiezen een enkele of een dubbele fietsenstalling te nemen. Ook kunnen de medewerkers van Klaver u optimaal adviseren over onder andere diefstalpreventie, veiligheid en voorkomen van vandalisme met hun producten. Neem bij vragen snel contact op met één van de medewerkers of bezoek de contact pagina op de website.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.