Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De verschillende soorten fietsrekken

Een fietsrek is onmisbaar in de fietsenstalling. Het fietsrek zorgt ervoor dat de fietsen op hun plek blijven en dat het overzichtelijk is waar de fietsen kunnen staan. Daarnaast zorgen de fietsrekken ook voor voldoende bescherming van uw fiets. Het rek zorgt ervoor dat uw fiets niet omvalt en dat u uw fiets gemakkelijker terug kunt vinden. Wanneer u op zoek bent naar een geschikt fietsrek voor uw bedrijf, dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

De mogelijkheden

Het is mogelijk om losse fietsrekken te kopen maar Klaver biedt daarnaast ook prima combinaties van producten waardoor uw fietsen nog beter worden beschermd. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een gehele fietsenstalling met overkapping, dubbellaagse fietsenstallingen of bijvoorbeeld een enkellaags fietsenstalling. Ook kunt u vaak kiezen uit verschillende soorten materialen waar de overkappingen van zijn gemaakt. U kunt uw fietsenstalling dus goed aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Ook kunnen de verschillende fietsenstallingen voor u op maat worden gemaakt.

De typen fietsrekken

Er zijn verschillende soorten type fietsrekken. Zo kunt u voor uw eigen fietsrek kiezen uit de Mamba, de Cobra, de Viper en de Krait. Wanneer u kiest voor één van deze rekken, maakt u gebruik van ruimte, veiligheid en een goede levensduur. De rekken zijn geschikt voor verschillende soorten fietsen. De rekken zorgen voor een goede kwaliteit voor het parkeren van uw fiets en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel ons op 0528 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Of direct een offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.