Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De verschillende soorten fietsparkeersystemen

Wanneer u een groter kantoorpand heeft met vele medewerkers is het handig om een goed fietsparkeersysteem aan te leggen voor de medewerkers die fietsend naar het werk komen. Wanneer u op zoek bent naar het juiste fietsparkeersysteem kunt u terecht bij Klaver Fietsparkeren. Dit bedrijf is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in het verkopen van fietsparkeersystemen. Lees snel verder om alle mogelijkheden van het fietsen parkeren te leren kennen.

Neem contact met ons op

De mogelijkheden

etageparkerenEr zijn verschillende soorten fietsparkeersystemen. Het eerste fietsparkeersysteem is het enkellaags fietsparkeren. Hieronder vallen de normale fietsenrekken die u overal in de stad ziet. Met deze rekken creëert u een georganiseerde mogelijkheid voor uw medewerkers om hun fietsen te parkeren. Een andere mogelijkheid is het dubbellaags fietsparkeren. Dit is een fietsenstalling met twee verdiepingen. Deze fietsenstalling zorgt ervoor dat u ruimte bespaart en dat de fietsen netjes kunnen worden geparkeerd.

Overige fietsparkeersystemen zijn de fietsenstalling en de fietsoverkapping. Deze twee fietsparkeersystemen zijn met elkaar te combineren. De fietsoverkapping zorgt ervoor dat de fietsen in de fietsenstalling droog staan en worden beschermd tegen neerslag. De fietsoverkapping staat ook bekend als fietsafdak. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een fietsenstalling op maat te laten maken. Dit kunt u laten doen wanneer u uw fietsenstalling wilt laten passen bij uw bedrijfspand.

Klaver Fietsparkeren

Wanneer u erover nadenkt om een fietsenstalling aan te laten leggen kunt u terecht bij Klaver Fietsparkeren. Klaver is een bedrijf dat al 30 jaar gespecialiseerd is in het aanbrengen van fietsparkeersystemen. Wanneer u een fietsparkeersysteem aan wilt laten leggen, kunt u het contactformulier op onze website invullen. U kunt hier passend advies krijgen van één van de medewerkers en kunt hier terecht voor vragen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.