Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De verschillende overdekte fietsenstallingen

Het is ideaal als uw fietsenstalling overdekt is. De fietsenstalling zorgt er dan namelijk voor dat uw medewerkers en klanten hun fiets netjes weg kunnen zetten en dat de fiets tevens wordt beschermd tegen de verschillende weersomstandigheden. Ook staat u geheel droog onder het afdakje wanneer u uw fiets wilt parkeren.

Neem contact met ons op

Een overdekte fietsenstalling voor uw medewerkers

Er zijn verschillende soorten overdekte fietsenstallingen. Wilt u uw fietsenstalling overdekt hebben? Dan kunt u die aanschaffen bij het bedrijf Klaver Fietsparkeren. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van fietsparkeersystemen. Wanneer u wilt gaan voor een fietsenstalling die overdekt is, kunt u kiezen uit verschillende varianten. De verschillende typen overdekte fietsenstallingen zijn de T-Hide, de Flex, de Wave, de CuBic en de Top. De verschillende fietsenstallingen hebben een ander uiterlijk maar hebben wel degelijk hetzelfde doel: bescherming bieden aan de fiets.

Wanneer uw bedrijf op zoek is naar een fietsenstalling met een overkapping, is het ook mogelijk om uw eigen materiaal te kiezen voor de overkapping. De materialen waar Klaver gebruik van maakt zijn hout, paneelplaten en gaaswerk. De overkappingen zijn altijd thermisch verzinkt en het is daarnaast mogelijk om extra te kiezen voor een poedercoat.

De service van Klaver Fietsparkeren

Wanneer u op zoek bent naar een fietsenstalling met overkapping voor uw bedrijf kunt u ook kiezen voor een afsluitbare fietsenstalling en fietskluis. Klaver is al meer dan tien jaar één van de beste bedrijven in het plaatsen van fietsenstallingen en overkappingen. Wanneer u een fietsenstalling aan wilt schaffen kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van Klaver. Contact kan worden opgenomen op de website, maar het is ook mogelijk om de medewerkers telefonisch te bereiken 0528 74 52 00 of via de mail.

Ik wil graag een offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.