Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De stallingen, rekken en afmeting fietsenstalling

Een goede fietsenstalling is voor veel bedrijven een absolute must. In Nederland komen veel medewerkers en andere personen op de fiets naar kantoor en het is dan ook belangrijk dat zij een goede plek hebben om hun fiets weg te zetten. Bij Klaver Fietsparkeren kunt u terecht voor veel verschillende fietsenstallingen en rekken. Op deze manier kunt u uw medewerkers tevreden stellen met een goede berging voor de fiets. Wij zullen u hier meer informatie geven over de verschillende soorten fietsenstallingen en rekken.

Neem contact met ons op
 

De simpele fietsenrekken

Wanneer u weinig ruimte heeft op uw terrein en ook niet veel medewerkers heeft, is het het makkelijkste om te kiezen voor een simpel fietsenrek. De fietsenrekken die Klaver aanbiedt, zijn geschikt voor vier fietsen. Het is, wanneer u meerdere medewerkers in dienst heeft, natuurlijk ook mogelijk om enkele van deze fietsenrekken op een rij te zetten. Deze fietsenrekken zijn al een hele verbetering. Ze bieden ruimte en de fietsen staan geordend, wat zorgt voor een professionele look. De afmeting fietsenstalling en de afmeting van de fietsenrekken zijn te vinden op de website van Klaver Fietsparkeren.

De fietsenstallingen

Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten en maten fietsenstallingen. Wilt u weten wat voor afmeting fietsenstalling er het beste op uw terrein past? Kijk dan bij de afmetingen fietsenstalling om alle afmetingen te bekijken. Zo heeft u bij Klaver Fietsparkeren bijvoorbeeld keuze uit een dubbele fietsenstalling waarbij de fietsen boven elkaar komen te staan. Ook kunt u een enkele fietsenstalling kiezen die overdekt is. Alle mogelijke afmetingen van onze fietsenstallinge staan online op de website en kunt u gemakkelijk vinden. Uiteraard leveren wij ook maatwerk!

Wanneer u vragen heeft over de stallingen en rekken kunt u persoonlijk contact opnemen met één van de medewerkers van het bedrijf. Tevens kunt u informatie aanvragen middels het contactformulier of via het telefoonnummer 0528 - 745 200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.