Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De overdekte fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren

Een overdekte fietsenstalling is natuurlijk een goede manier om uw fiets optimaal te beschermen tegen weer en wind. In Nederland regent het regelmatig en wanneer u, als het eindelijk droog is, op uw fiets wilt stappen, is het niet fijn wanneer deze nog nat is van de regenbui. Het is dan ook verstandig om een overdekte fietsenstalling te nemen. Niet alleen is dit ter bescherming van uw fiets, ook is het handig dat u droog staat wanneer u uw fiets wilt pakken.


neem contact met ons op
 

Een overdekte fietsenstalling voor op kantoor

flex-fietsoverkapping

Wanneer u bij Klaver Fietsparkeren op zoek gaat naar een overdekte fietsenstalling, kunt u kiezen uit verschillende soorten stallingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de T-Hide, de Flex en de Top. Alle drie de stallingen zorgen ervoor dat uw fiets optimaal wordt beschermd tegen weer en wind. De T-Hide en de Top hebben beide een dak met een luxe uitstraling, terwijl de nadruk bij de Flex aan de zijkanten ligt. Het grote verschil in deze drie fietsenstallingen zit hem in het uiterlijk. De fietsenstallingen hebben allemaal dezelfde kwaliteit. Naast het kiezen uit de drie verschillende fietsenstallingen, kunt u de overkapping ook zelf customizen door uw eigen materiaal te kiezen voor de overkapping. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de materialen hout, gaaswerk en paneelplaten. Al deze verkappingen zijn thermisch verzinkt, maar het is daarnaast ook nog mogelijk om te kiezen voor een extra poedercoat

Customize uw eigen overkapping

Wanneer u erover nadenkt om uw overkapping zelf te customizen, kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van Klaver Fietsparkeren. U kunt telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer (0528) 745200, of u kunt een e-mail sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl. Ook zullen de medewerkers u altijd optimaal adviseren bij uw keuze. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.