Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De juiste fietsenstalling voortuin

Natuurlijk wilt u dat uw fiets, of die van uw werknemers, veilig gestald kan worden in de omgeving van uw woning of bedrijf. Wanneer u geen achtertuin of schuur tot uw beschikking heeft, kunt u ervoor kiezen een fietsenstalling te laten plaatsen in de voortuin. Er zijn verschillende soorten fietsenstallingen die u aan kunt schaffen bij Klaver Group. Lees snel verder om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Neem contact met ons op

De verschillende oplossingen

U kunt ervoor kiezen om een overdekte of onoverdekte fietsenstalling te nemen. Als u op internet gezocht heeft naar een ‘fietsenstalling voortuin’ is de kans groot dat u kunt kiezen uit verschillende modellen. Wanneer u ervoor kiest om een overdekte stalling te nemen, kunt u gaan voor een afsluitbare fietsenstalling

Daarnaast kunt u ook kiezen voor de onoverdekte ‘fietsenstalling voortuin’. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de volgende producten: de Mamba, de Krait of fietsparkeersysteem Cobra. Deze verschillende fietsrekken kunnen in de grond worden bevestigd, zodat de kans op diefstal kleiner wordt. Wel raden wij u aan om een extra slot te gebruiken ter beveiliging van uw fiets. 

Contact Klaver Fietsparkeren

Wanneer u erover nadenkt om een ‘fietsenstalling voortuin’ aan te schaffen, kunt u een bezoekje brengen aan de pagina de verschillende soorten fietsenrekken. Op de website kunt u terecht voor passend advies van medewerkers en een groot assortiment aan fietsparkeersystemen.

Wanneer u graag passend advies wilt ontvangen van één van de medewerkers van Klaver kunt u een bericht achterlaten op de website. Eén van de medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via e-mail. Ook is het mogelijk om te bellen naar Klaver. Het telefoonnummer waarop u een van de medewerkers kunt bereiken is 0528 745 200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.