Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De juiste fietsenstalling voortuin

Natuurlijk wilt u dat uw fiets, of die van uw werknemers, veilig gestald kan worden in de omgeving van uw woning of bedrijf. Wanneer u geen achtertuin of schuur tot uw beschikking heeft, kunt u ervoor kiezen een fietsenstalling te laten plaatsen in de voortuin. Er zijn verschillende soorten fietsenstallingen die u aan kunt schaffen bij Klaver Group. Lees snel verder om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

Neem contact met ons op

De verschillende oplossingen

U kunt ervoor kiezen om een overdekte of onoverdekte fietsenstalling te nemen. Als u op internet gezocht heeft naar een ‘fietsenstalling voortuin’ is de kans groot dat u kunt kiezen uit verschillende modellen. Wanneer u ervoor kiest om een overdekte stalling te nemen, kunt u gaan voor de Fietsberging Box. Dit is een gesloten fietsenstalling die ruimte biedt aan vier tot vijf fietsen. Deze fietsenstalling zorgt niet alleen voor optimale bescherming tegen diefstal, maar hij zorgt er ook voor dat uw fiets wordt beschermd tegen weersomstandigheden.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor de onoverdekte ‘fietsenstalling voortuin’. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de volgende producten: de Mamba, de Krait of fietsparkeersysteem Cobra. Deze verschillende fietsrekken kunnen in de grond worden bevestigd, zodat de kans op diefstal kleiner wordt. Wel raden wij u aan om een extra slot te gebruiken ter beveiliging van uw fiets. 

Contact Klaver Fietsparkeren

Wanneer u erover nadenkt om een ‘fietsenstalling voortuin’ aan te schaffen, kunt u een bezoekje brengen aan de pagina de verschillende soorten fietsenrekken. Op de website kunt u terecht voor passend advies van medewerkers en een groot assortiment aan fietsparkeersystemen.

Wanneer u graag passend advies wilt ontvangen van één van de medewerkers van Klaver kunt u een bericht achterlaten op de website. Eén van de medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via e-mail. Ook is het mogelijk om te bellen naar Klaver. Het telefoonnummer waarop u een van de medewerkers kunt bereiken is 0528 745 200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.