Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Verschillende mogelijkheden fietsoverkappingen

Bent u op zoek naar een fietsenstalling voor de fietsen van uw bezoekers die bescherming biedt tegen weersomstandigheden, diefstal en beschadiging? Dan biedt Klaver Fietsparkeren u verschillende mogelijkheden, die qua uitstraling, materiaal en capaciteit aangepast kunnen worden aan uw wensen en behoeften. Door diverse fietsenrekken te combineren met verschillende fietsoverkappingen bieden wij de beste parkeeroplossing in iedere situatie aan.

Neem contact met ons op

Nieuwe fietsoverkappingen

Cubic enkelzijdig 10 fietsen zwart frame houtDe nieuwste modellen fietsoverkappingen in onze collectie zijn CuBic, Prisma en Cadenza. De CuBic fietsenstalling biedt tal van mogelijkheden, niet alleen qua materiaal, maar ook wat betreft de capaciteit. De Cubic fietsenstalling zorgt ervoor dat de fietsen van uw bezoekers optimaal tegen weersinvloeden en vandalisme beschermd zijn. De Prisma fietsoverkapping wordt gekozen door onze klanten die op zoek zijn naar een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Deze fietsoverkapping heeft een robuuste uitstraling en sluit goed aan op strakke bedrijfsterreinen. De Cadenza ten slotte is een afsluitbare fietskluis, welke een optimale bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Iedere fiets of bromfiets in deze fietsenstalling staat in een eigen af te sluiten compartiment. Bovendien is deze fietskluis zeer onderhoudsarm.

Fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is een uniek Nederlands bedrijf dat zich uitsluitend specialiseert in het bieden van parkeeroplossingen voor fietsen. U kunt bij ons terecht voor fietsenstallingen, verkappingen en/of fietsdetectiesystemen voor uw bedrijf, zorg- of onderwijsinstelling, op een station of in openbare ruimtes. Wij leveren niet alleen in Nederland, maar in tal van Europese landen, zoals Zweden, Frankrijk, Noorwegen, Denemarken en de Benelux. Om ervoor te zorgen dat u profiteert van een zo hoog mogelijke kwaliteit, stellen wij niet alleen hoge kwaliteitseisen, maar houden wij ook de ontwikkeling en montage in eigen beheer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de invulling van fietsparkeren voor uw onderneming of instelling.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.