Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Overdekte fietsenstallingen

Bij Klaver Fietsparkeren staat gebruiksgemak, veiligheid en efficiëntie centraal bij haar oplossingen. Wij bieden fietsparkeeroplossingen op maat aan voor veel verschillende bedrijven. We hebben een ruim aanbod aan overdekte fietsenstallingen die voor elke situatie geschikt zijn. We bedenken voor elke situatie een geschikte oplossing door met u in gesprek te gaan en achter uw wensen en doelgroep te komen. Met dit in het achterhoofd komen we samen tot de beste oplossing voor u. Wij hebben diverse fietsoverkappingen in ons aanbod.      

Neem contact met ons op

Van fietsenrek tot fietsoverkapping

Cadenza fietskluisWe hebben een ruim aanbod aan fietsgerelateerde producten. Zo bieden wij enkellaags fietsparkeersystemen aan, maar ook dubbellaags fietsparkeersystemen. Ook bieden wij fietsoverkappingen aan. Deze zijn ideaal om fietsen te stallen en ze tegelijkertijd te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen en wind. We hebben diverse mogelijkheden qua fietsoverkappingen. Er kan gekozen worden uit diverse kleuren en afwerkmaterialen. Ook is het mogelijk te kiezen voor sedum dakbedekking en het voorzien van de overkapping van LED-verlichting. Enkele voorbeelden van fietsoverkappingen zijn de T-Hide, Wave en Prisma. Klaver Fietsparkeren heeft reeds bij diverse bedrijven fietsenrekken en fietsoverkappingen geplaatst. Enkele voorbeelden hiervan zijn zorginstellingen, stations, onderwijs en openbare ruimtes. Wij hebben overkappingen die geschikt zijn voor elke situatie.  

Het bedrijf Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren richt zich uitsluitend op de ontwikkeling en productie van fietsparkeeroplossingen en levert deze aan meerdere Europese landen. Enkele voorbeelden zijn: Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. De fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren zijn voorzien van het Fietsparkeur Keurmerk. Wij stellen dan ook hoge eisen aan de kwaliteit van de fietsparkeeroplossingen.

Bent u geïnteresseerd in één van de producten van Klaver Fietsparkeren of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoon, email en door het contactformulier in te vullen.      

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.