Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Overdekte fietsenstallingen

Heeft u als bedrijf of instelling geen veilige plek om uw bezoekers hun fietsen te laten parkeren, dan kan het zomaar zijn dat zij op zoek gaan naar een alternatief waar wel parkeerplek aangeboden wordt. Ook wanneer u niet veel ruimte heeft om een fietsenstalling te realiseren, kan Klaver Fietsparkeren u helpen met het ruime assortiment efficiënte al dan niet overdekte fietsenstallingen, die vaak aangepast kunnen worden aan de beschikbare ruimte.

Neem contact met ons op

Van fietsenrek tot fietsoverkapping

Cadenza fietskluisNaast ons al zeer uitgebreide asortiment fietsenrekken, bieden wij u nu drie nieuwe fietsoverkappingen. Maak kennis met de overdekte stallingen CuBic, Prisma en Cadenza, die er stuk voor stuk voor zorgen dat de fietsen van uw bezoekers zowel droog als veilig staan. De CuBic en Prisma overdekte fietsenstallingen zijn uitstekend geschikt voor maatwerk. De CuBic is goed aan te passen qua materiaal en afmeting en is geschikt voor zowel dubbel- en enkelzijdig parkeren als etageparkeren. De Prisma heeft en robuust design en biedt daarmee parkeermogelijkheid voor fietsen die past bij uw onderneming. De Prisma heeft deze fietsenstalling een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Cadenza fietskluis zet elke fiets of bromfiets apart achter slot en grendel en is dankzij het verzinkte materiaal onderhoudsvriendelijk.

Het bedrijf Klaver Fietsparkeren

Door zich als gerenommeerd bedrijf uitsluitend op de productie en montage van fietsparkeermogelijkheden te richten, heeft Klaver Fietsparkeren zich gespecialiseerd in de sector. Wij leveren dan ook fietsparkeersystemen in meerdere Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Frankrijk en de Benelux. Onze fietsenstallingen zijn voorzien van het FietsParKeur merk en wij stellen zelf nog hogere eisen aan zowel de productie als installatie, die wij dan ook in eigen beheer houden. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw parkeerprobleem, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag met een passende fietsenstalling voor uw onderneming of instelling.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.