Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Overdekte fietsenrekken

Een groot deel van de bezoekers van uw bedrijf of instelling komen op de fiets en dit neemt alleen maar toe. Het is daarom ook belangrijk om voldoende parkeergelegenheid te bieden. Veel bedrijven gaan met deze trend mee. Ze bieden voldoende parkeergelegenheid voor hun bezoekers en soms zelf met een overkapping of oplaadpunten voor elektrische fietsen. Dit zorgt voor een goede klantbeleving en is een onderdeel dat ervoor zorgt dat de onderneming succesvol is. Klaver Fietsparkeren kan u verschillende fietsparkeeroplossingen bieden. Wij bieden op maat gemaakt oplossingen aan. Dit hebben wij onder andere al gedaan voor bijvoorbeeld ziekenhuizen en scholen.

Neem contact met ons op

De mogelijkheden op het gebied van fietsparkerenflex

De mogelijkheden van de producten van Klaver Fietsparkeren zijn eindeloos. U heeft bij de overkappingen van ons keuze uit het materiaal, kleur en dakbedekking. Het is zelfs mogelijk om ervoor te kiezen om sedumdakbedekking te nemen. Ook kunt u kiezen om LED verlichting toe te passen in de stalling. Hierdoor is de stalling overzichtelijk in het donker en wordt de stalling beschermd tegen vandalisme. Onze overkappingen kunnen toegepast worden bij enkel- of dubbelzijdige fietsenrekken. Ook kunnen onze overkappingen gecombineerd worden met ons 2ParkUp etagesysteem. Wij hebben ook een fietskluis in ons assortiment. De Cadenza fietskluis.  


Een fietsenstalling op maat van Klaver Fietsparkeren

Wij van Klaver Fietsparkeren gaan graag met u in gesprek om samen met u tot de beste oplossing voor uw eigen situatie te komen. Wij kunnen fietsparkeeroplossingen realiseren voor diverse situaties. De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren voldoen aan de eisen van het FietsParkeur keurmerk.

Bent u geïnteresseerd in één van onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0528 74 52 00, te mailen of het contactformulier in te vullen op onze contactpagina.  

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.