Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Overdekte fietsenrekken

Steeds meer bedrijven en instellingen bieden hun bezoekers de mogelijkheid om hun fiets dicht bij de ingang te parkeren. Hierin kunt u niet achterblijven, een deel van een succesvolle onderneming is immers de klantbeleving en de concurrentie is hierin groot. Natuurlijk wilt u niet alleen dat fietsen veilig geparkeerd kunnen worden op een zo klein mogelijk oppervlak, u wilt ook dat de stalling aansluit bij het imago van uw onderneming. Bij Klaver Fietsparkeren heeft u keuze uit tal van modellen, waarbij u zowel de kleur als de wandbekleding kunt aanpassen naar de uitstraling van uw bedrijf of instelling.

Neem contact met ons op

De mogelijkheden op het gebied van fietsparkerenflex

Naast de keuze van materiaal, kleur en dakbedekking is het mogelijk om een overkapping te voorzien van LED verlichting, eventueel op zonne-energie. Door de stalling goed te verlichten is deze overzichtelijk ook in het donker en helpt dit tegen de preventie van vandalisme. Al onze overkappingen kunnen in enkel- of dubbelzijdige uitvoering geleverd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de overkapping aan te passen aan ons etagesysteem de 2ParkUp. Tijdens de ontwerpfase van uw overkapping letten wij erop dat de ruimte zo efficiënt mogelijk wordt benut en de fietsen altijd veilig staan.  Ook onze nieuwste fietsoverkappingen de Cubic en Prisma zijn hier geschikt voor. Voor het stallen van een enkele fiets kunt u ook gebruik maken van onze nieuwe fietskluis de Cadenza.


Een fietsenstalling op maat van Klaver Fietsparkeren

Voor een groot assortiment fietsenrekken dat voldoet aan de eisen van het FietsParKeur keurmerk, bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Als gerenommeerd bedrijf op het gebied van fietsparkeren bieden wij naast een breed scala aan modellen ook de mogelijkheid om de overkappingen en stallingen naar uw wens aan te passen. Niet alleen in Nederland maar ook in Frankrijk, Noorwegen, Spanje en Zweden vind u onze producten. Neem voor meer informatie over onze geavanceerde fietsparkeersystemen contact op via telefoonnummer 0528 – 74 52 00, of e-mail ons via info@klaverfietsparkeren.nl

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.