Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsoverkapping laten plaatsen

Steeds meer mensen reizen met de fiets, al dan niet in combinatie met het openbaar vervoer. Om plaats te bieden aan al deze fietsen, moet de beschikbare ruimte optimaal benut worden. Hierbij is het van belang dat er geen schade aan het vervoersmiddel wordt toegebracht. Klaver Fietsparkeren kan dit voor u realiseren. Onze fietsparkeersystemen in combinatie met onze fietsoverkappingen zorgen voor een optimale bescherming van de fietsen.

Neem contact met ons op

Een veilige fietsenstalling laten installeren

Cubic gaas met fietsenDe nieuwste modellen fietsoverkappingen van Klaver Fietsparkeren sluiten uitstekend aan op de omgeving, gaan efficiënt om met de ruimte en zorgen voor een veilige manier van het parkeren van fietsen. De CuBic fietsenstalling is een duurzame fietsoverkapping die plaats biedt aan meerdere fietsen. De Cubic is zowel enkel- als dubbelzijdig leverbaar. Door de eindeloze mogelijkheden tot uitbreiding is dit model zeer geschikt voor maatwerk. De Prisma is een open model overkapping voorzien van LED-verlichting. Mede hierdoor en in combinatie met onze fietsparkeersystemen zorgt hij voor een uitstekende diefstalpreventie. Naast enkelzijdig en dubbelzijdig parkeren van fietsen kan de Prisma overkapping ook aangepast worden voor etageparkeren. De Cadenza is een af te sluiten fietskluis, waarbij iedere fiets in een apart compartiment wordt geplaatst. Hierdoor zijn de fietsen beschermd tegen diefstal en alle weersinvloeden.

Klaver Fietsparkeren voor uw op maat gemaakte fietsenstalling

Heeft u een eigen onderneming of instelling en bent u op zoek naar een veilige parkeermogelijkheid voor de fietsen van uw bezoekers? Dan kunt u voor meer informatie over deze en andere parkeeroplossingen voor fietsen contact met ons opnemen via de website. U kunt ook bellen naar 0528 74 52 00, of eenvoudig een e-mail sturen naar: info@klaverfietsparkeren.nl. Wij beantwoorden deze dan zo spoedig mogelijk.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.