Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling met overkapping

Het is belangrijk om bij uw bedrijf of instelling voldoende fietsparkeerplaatsen te hebben zodat klanten niet gedemotiveerd raken om met de fiets te komen. Om uw klanten die op de fiets komen een stukje extra service te bieden, is het van belang dat de fietsenstalling overkapt is. Door een overkapping te gebruiken, kunnen uw klanten hun fiets veilig en droog stallen. Klaver Fietsparkeren helpt u graag bij het vinden en plaatsen van een passende fietsenstalling voor uw onderneming met een overkapping op maat.

Neem contact met ons op

Veilig en duurzaam fietsen stallenprisma-fietsenstalling

De fietsoverkappingen van Klaver Fietsparkeren zijn compleet op maat te maken. Ze zijn in verschillende kleuren, materialen en maten verkrijgbaar. Al onze fietsenrekken zijn voorzien van voorvorkondersteuning. Hierdoor is het niet mogelijk om een knik in het wiel te krijgen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van het FietsParkeur Keurmerk. Een ander optie om fietsen veilig te stallen, is het plaatsen van onze afsluitbare fietsberging of onze fietskluis. Tegenwoordig is duurzaamheid een erg belangrijk aspect. U kunt er daarom bij ons ook voor kiezen om een fietsoverkapping met sedum dak te laten plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de overkapping langer meegaat doordat het dak wordt beschermd tegen zon, regen en wind. Het sedum zorgt er ook voor dat fijnstof uit de lucht wordt opgenomen.

Anderde producten van Klaver Fietsparkeren zoals fietsenrekken en het fietsdetectiesysteem

Klaver Fietsparkeren biedt naast overkappingen ook fietsenrekken aan. We leveren enkellaagse en dubbelllaagse fietsenrekken. De keuze is ruim en we hebben fietsenrekken voor alle soorten fietsen. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook fietsenrekken aan voor krat- en mandfietsen. Ons Viper systeem is hier uitermate geschikt voor. Ook bieden wij een fietsdetectiesysteem aan dat geparkeerde fietsen herkent zodat bekend is waar plek vrij is om fietsen te parkeren. Het fietsdetectiesysteem is ook uitermate geschikt om weesfietsen te signaleren.

Bent u geïnteresseerd in één van de producten van Klaver Fietsparkeren of wenst u een gesprek met één van onze deskundigen omtrent het gebied van fietsparkeren? Neem dan direct contact met ons op en wij zullen u van dienst zijn. U kunt ons mailen, bellen of het contactformulier invullen.       

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.