Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling met overkapping

Een overdekte fietsenstalling bij uw bedrijf of instelling is een vereiste om uw bezoekers extra service te bieden. Vooral in stedelijke gebieden is het voor de fietser prettig om u per fiets te bezoeken. Door een veilige fietsparkeerplaats te bieden zorgt u ervoor dat uw klanten en bezoekers graag de fiets bij u plaatsen en geen ongemak ondervinden door lang te moeten zoeken naar een plekje. Een passende fietsenstalling met overkapping voor uw onderneming vindt u bij Klaver Fietsparkeren.

Neem contact met ons op

Veilig en duurzaam fietsen stallenprisma-fietsenstalling

De fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren zijn aan te passen aan de vereiste capaciteit en kunnen in verschillende materialen uitgevoerd worden. Naast de ruime keuze in materiaal, afmetingen en kleuren bieden wij u de zekerheid van het zo efficiënt en veilig mogelijk fietsparkeren. Door het gebruik van voorvorkondersteuning in al onze fietsenrekken is het onmogelijk om een knik in het wiel te krijgen. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van het FietsParKeur keurmerk. Hierdoor bieden wij u duurzame producten met een moderne esthetiek. Ons assortiment is onlangs uitgebreid met de fietskluis Cadenza en de overkappingen Cubic en Prisma. Ook deze nieuwe modellen zijn aan te passen aan uw wensen.

Internationaal leverancier van fietsenstallingen met overkapping

Klaver Fietsparkeren heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en plaatsen van fietsenrekken en fietsoverkappingen door Europa. Het hele proces van ontwerpen, intekenen en plaatsen houden wij in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit waarborgen. Onze fietsparkeeroplossingen vindt u niet alleen in Nederland maar ook over de grens in bijvoorbeeld Belgie, Frankrijk, Zweden en Noorwegen. Bent u opzoek naar een passende oplossing voor uw fietsparkeersysteem neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 0528 – 74 52 00, of stuur uw e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.