Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken met overkappingen

Heeft u als bedrijf een groot aantal bezoekers per dag, dan heeft u waarschijnlijk behoefte aan een fietsenstalling waar zij veilig hun fiets kunnen parkeren. Aangezien steeds meer mensen met de fiets of het openbaar vervoer reizen, wordt dit meer en meer een onmisbare zaak. Klaver Fietsparkeren biedt parkeeroplossingen op maat voor fietsen en zorgt voor een veilige plaats om de fietsen optimaal te stallen.

Neem contact met ons op

De nieuwste fietsenrekken met overkappingen

prisma overkappingWij van Klaver Fietsparkeren stellen hoge eisen aan onze producten, onze fietsparkeersystemen zijn voorzien van het FietsParKeur keurmerk. Recent zijn aan ons nieuwe fietsoverkappingen en fietskluizen CuBic, Prisma en Cadenza toegevoegd. De CuBic fietsenstalling is optimaal aan te passen qua materiaal en capaciteit. Opties zoals diverse wandbekleding, een automatische toegang en LED verlichtingen zijn hier voorbeelden van. De Prisma fietsoverkapping verfraait de omgeving met zijn robuuste ontwerp. Hier kan gebruik worden gemaakt van enkel- of dubbelzijdig parkeren en zelfs van etageparkeren om nog meer ruimte te besparen. De Cadenza fietskluis is opgetrokken uit verzinkt staal en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Per af te sluiten compartiment kan één fiets of bromfiets worden geplaatst, die op deze manier uitermate goed beschermd is tegen weersinvloeden en vandalisme.

Fietsoverkapping van Klaver Fietsparkeren

Het gerenommeerde bedrijf Klaver Fietsparkeren houdt zich uitsluitend bezig met het ontwikkelen en plaatsen van parkeersystemen voor fietsen. Dit doen we in Nederland, maar ook in de rest van de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en andere Europese landen. Door te werken met eigen productie- en montageteams zorgen wij voor een hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Bent u geïnteresseerd in deze of andere fietsenrekken met of zonder overkappingen, of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven dan een unieke invulling aan de fietsparkeermogelijkheden voor uw bedrijf of instelling.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.