Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken met overkappingen

Tegenwoordig verplaatsen steeds meer mensen zich met de fiets naar hun plaats van bestemming. Het is dan ook van groot belang dat fietsers hun fietsen veilig en goed kunnen parkeren. Ook is het fijn dat de fietsen droog kunnen staan en beschermd tegen alle weersomstandigheden zijn. Klaver Fietsparkeren zorgt voor complete fietsparkeeroplossingen voor allerlei soorten toepassingen. Zo doet ze dit bijvoorbeeld voor scholen, ziekenhuizen en openbare ruimtes

Neem contact met ons op

De nieuwste fietsenrekken met overkappingen

prisma overkapping

Klaver Fietsparkeren heeft diverse fietsoverkappingen in haar aanbod die zijn gemaakt zodat ze perfect te combineren zijn met onze fietsenrekken. De fietsoverkappingen zijn geheel op maat te maken en voor elke situatie geschikt. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden om voor geïntegreerde LED-verlichting te kiezen. Op onze fietsoverkappingen zit altijd minimaal 10 jaar garantie. Dit zijn enkele voorbeelden van onze overkappingen:

Het is mogelijk om ervoor te kiezen om de fietsoverkapping te plaatsen in combinatie met enkelzijdig of dubbelzijdige fietsenrekken. Ook zijn de overkappingen geschikt voor dubbellaagsfietsparkeren. Wij hebben ook overkappingen met een sedum in ons aanbod. Dit brengt enkele voordelen met zich mee. Zo zorgt een sedum dak ervoor dat fijnstof uit de lucht wordt opgenomen en de lucht op deze manier wordt gezuiverd. Een sedumdak verhoogt ook de levensduur van de overkapping doordat het regen en zonlicht tegenhoudt. Ook beschermt het tegen hagel en wind.   

Fietsoverkapping van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren heeft eigen montage- en productieteams. Op deze manier zorgen wij voor een hoogwaardige kwaliteit van onze producten. Bent u geïnteresseerd in één van onze fietsenrekken met overkapping of in één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij geven dan een unieke invulling aan de fietsparkeermogelijkheden voor uw bedrijf of instelling. U kunt ook altijd contact met ons opnemen als u andere vragen heeft. U kunt ons bellen, mailen of ons contactformulier invullen op onze contactpagina.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.