Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De verschillende mogelijkheden fietsoverkappingen

Voor een goede fietsparkeer oplossing van het voor u en uw bezoekers zijn er verschillende mogelijkheden. Een stevig en veilig fietsenrek voor het veilig en efficiënt parkeren van de fiets is  onmisbaar. Door het toevoegen van een overkapping biedt u de fietser en fiets nog meer bescherming. Naast het veilig en droog parkeren van de fiets, voegt een fietsenstalling toe aan de uitstraling van uw onderneming. De overkappingen en stallingen van Klaver fietsparkeren zijn zo in te delen dat deze aansluiten bij de uitstraling van uw bedrijf. Naast de bestaande overkappingen zijn hier onlangs drie nieuwe aan toegevoegd.

Neem contact met ons op

Uw fietsenstalling helemaal naar eigen wens

Ons volledige aanbod overkappingen en stallingen is aan te passen aan uw wensen qua kleur, maatvoering en materialen. Dit geld ook voor onze 3 nieuwste producten, de Cadenza fietskluis en de Cubic en Prisma fietsoverkapping. Zo is het bijvoorbeeld bij de Cubic fietsenstalling mogelijk om het frame in een afwijkende RAL kleur te laten coaten en de wanden in verschillende materialen uit te voeren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor houten, glazen of geperforeerd stalen wandbekleding. Het is ook mogelijk om de wanden weg te laten en een er een overkapping van te maken. Ook het frame van de Prisma kan in iedere denkbare RAL kleur gecoat worden. Daarnaast zijn er  verschillende maten mogelijk, u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld etagefietsparkeren onder de overkapping of een dubbelzijdige opstelling.

Fietsenstallingen vakkundig ontworpen en gemonteerd

Klaver fietsparkeren ontwerpt en monteert al haar overkappingen zelf. Al 30 jaar zijn wij een gerenommeerd bedrijf op het gebied van fietsparkeer oplossingen. Deze oplossingen bieden wij zowel nationaal als internationaal. Onze fietsparkeer producten staan in de Benelux, Noorwegen, Zweden, Denemarken en in andere Europese landen. Onze producten zijn voorzien van het FietsParkKeur keurmerk. Doordat wij ieder product zelf ontwerpen en plaatsen blijft onze hoge kwaliteit gewaarborgd. Neem voor meer informatie over onze producten vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0528 – 75 52 00, of stuur ons een e-mail via info@klaverfietsparkeren.nl

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.