Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De fietsoverkappingen van Klaver Fietsparkeren

Veel mensen verplaatsen zich met de fiets en om deze reden is het belangrijk dat bezoekers bij bijvoorbeeld bedrijven en instellingen een optimale ervaring hebben. Één onderdeel hiervan is de parkeergelegenheid voor de fiets. Wanneer een veilige en efficiënte fietsenstalling ontbreekt, kan dit afbreuk doen aan de complete ervaring. Klaver Fietsparkeren helpt u graag met de realisatie van een betrouwbare fietsenstalling die aansluit bij de uitstraling en wensen van uw onderneming.

Neem contact met ons op

Fietsoverkapping of fietskluis

prisma overkapping

Er zijn verschillende mogelijkheden qua fietsparkeerplaatsen die wij aanbieden.  

Fietsoverkappingen zijn uitermate geschikt voor kort tot middellang parkeren van fietsen. Onze overkapte fietsenstallingen zijn precies op uw wensen aan te passen, waardoor elke vierkante meter optimaal benut wordt. Door de fiets onder een overkapping te plaatsen is deze optimaal beschermd tegen alle weersinvloeden. Doordat onze overkappingen optimaal zijn geproduceerd, zien deze er netjes uit en is het gemakkelijk fietsen in te stallen. Bij fietsparkeren geldt: goed voorbeeld doet volgen, als fietsen netjes gestald zijn, is men eerder geneigd dit zelf ook te doen. Wij hebben diverse fietsoverkappingen en stallingen in ons assortiment, waaronder de nieuwe Cubic en Prisma fietsoverkapping.

Voor de stalling van één individuele fiets is een fietskluis de oplossing. Deze kunnen in een garage, bij een woning, bedrijf of bijvoorbeeld een station geplaatst worden. De Cadenza fietskluis is hierin de nieuwste toevoeging aan ons assortiment.

 

Duurzame en veilige fietsenstallingen

Klaver Fietsparkeren richt zich als Nederlandse onderneming uitsluitend op fietsparkeren. Naast Nederland verkopen wij onze fietsparkeersystemen, overkappingen en stallingen in een groot deel van Europa. U kunt onze systemen onder andere terug vinden in Belgie, Frankrijk, Engeland, Zweden en Noorwegen. Wij werken altijd met onze eigen montage- en assemblageteam om ons kwaliteitsniveau te waarborgen. Voor iedere onderneming, bedrijf of instelling kunnen wij een fietsparkeeroplossing op maat creëren. Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0528 74 52 00. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl, of op onze website het contactformulier invullen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.