Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De fietsoverkapping mogelijkheden van Klaver Fietsparkeren

Het is normaal dat u uw fiets optimaal wilt beschermen tegen weer en wind. Maar op welke manier kunt u uw fiets het beste beschermen? Eén mogelijkheid waarop u uw fiets kunt beschermen is door middel van een fietsoverkapping. Deze overkapping zorgt er namelijk voor dat uw fiets minder snel wordt beschadigd door neerslag of zonneschijn. Daarnaast is het prettig dat u een droge fiets heeft wanneer u van huis weggaat.

De diverse fietsoverkapping mogelijkheden voor bedrijven

Wanneer u als bedrijf op zoek bent naar een geschikte fietsenstalling met fietsoverkapping, kunt u bij Klaver Fietsparkeren terecht voor verschillende oplossingen. Klaver Fietsparkeren heeft diverse oplossingen in het assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de T-Hide, de Flex en de Top. Bij de T-Hide en de Top wordt de nadruk gelegd op de overkapping zelf, terwijl de nadruk bij de Flex ligt op de zijkanten. Overigens verschillen deze drie types niet veel van elkaar: ze zijn allemaal gericht op het optimaal beschermen van de fiets.

Niet alleen is het mogelijk om kant-en-klare fietsenoverkappingen te kopen, u kunt deze ook zelf customizen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende materialen wanneer u een overkapping zoekt. De materialen waar veel gebruik van wordt gemaakt bij fietsenstallingen zijn paneelplaten, gaaswerk en hout. Daarnaast kunt u uw overkapping ook thermisch laten verzinken of kunt u kiezen voor een poedercoat, zodat u dat bijzondere effect krijgt op uw overkapping. De diverse mogelijkheden zijn te vinden op de website van Klaver Fietsparkeren. Daarnaast kunt u bij vragen ook contact opnemen met één van onze medewerkers via het telefoonnummer 0528 745 200. Onze medewerkers kunnen u en uw werknemers overigens ook informatie verstrekken over het veilig parkeren van uw fiets.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.