Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De fietskluizen van Klaver Fietsparkeren

Door gebruik te maken van onze Cadenza fietskluis zijn de fietsen van de bezoekers van uw bedrijf nog beter beschermd tegen beschadiging, diefstal en diverse weersomstandigheden. Het is ook mogelijk als particulier onze fietskluis bij uw woning te plaatsen. Klaver Fietsparkeren biedt naast fietskluizen onder andere ook afsluitbare fietsenstallingen en overkappingen aan. 

Neem contact met ons op

Uw fiets veilig achter slot en grendel

Cadenza fietskluis

Om te voorkomen dat uw fiets wordt gestolen, is de Cadenza fietskluis een uitstekende oplossing. In de fietskluis is ruimte voor één fiets of brommer. De fietskluis kunnen wij leveren met en zonder één van onze fietsparkeersystemen. Een andere optie is onze afsluitbare fietsoverkapping. Deze fietsoverkapping is uitstekend om uw fiets te beschermen tegen vandalisme, maar zeker ook tegen weersinvloeden. De overkapping is compleet op maat te maken.

Naast de fietskluis en afsluitbare fietsoverkapping bieden wij ook een fietsberging aan. De zogenaamde BOX fietsenberging. Deze opbergplaats voor fietsen is geschikt voor maximaal 5 fietsen en ook verkrijgbaar met en zonder onze fietsparkeeroplossingen.     

Neem contact op met Klaver Fietsparkeren

Enkele voorbeelden van waar wij onze stallingen en/of overkappingen hebben geplaatst zijn bedrijven, onderwijsinstellingen, ziekenhuizen en stations.

Bent u geinteresseerd in één van onze producten bij u op het bedrijf of bij uw woning? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0528 74 52 00. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl, of op onze website het contactformulier invullen. Wij geven u zo spoedig mogelijk een reactie

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.