Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De fietskluizen van Klaver Fietsparkeren

Door gebruik te maken van afsluitbare fietskluizen, zijn de fietsen van de bezoekers van uw bedrijf nog beter beschermd tegen beschadiging, diefstal en diverse weersomstandigheden. Ook als particulier is het plaatsen van een fietskluis bij uw woning vaak de moeite waard. Klaver Fietsparkeren biedt naast fietskluizen ook afsluitbare fietsenstallingen en overkappingen.

Neem contact met ons op

Uw fiets veilig achter slot en grendel

Cadenza fietskluisHelaas worden er in ons land jaarlijks veel fietsen gestolen. Om dit te voorkomen kan de fiets in een afgesloten fietsenstalling of onder een fietsoverkapping geplaatst worden. Uit onderzoek is gebleken dat waneer de fiets correct en netjes gestald wordt de sociale controle hoger is. Hierdoor krijgt de eindgebruiker een veilig gevoel bij het stallen van de fiets.

Naast overkappingen en stallingen heeft Klaver Fietsparkeren ook fietskluizen in het assortiment. Deze kluizen kunnen door bedrijven bij het parkeerterrein of in de garage geplaatst worden. Particulieren kunnen de kluis bij de woning plaatsen.

Ons assortiment fietskluis

Wij hebben één afsluitbare fietsberging in ons assortiment: de Cadenza fietskluis. De Cadenza fietskluis is geschikt voor het stallen van één fiets. De Cadenza fietskluis is zowel met als zonder fietsparkeersysteem verkrijgbaar. De Cadenza fietskluis zonder fietsparkeersysteem is bijvoorbeeld geschikt voor het stallen van uw bromfiets.

Naast de fietskluizen hebben we ook de fietsbergingbox in het assortiment. Deze is geschikt voor maximaal 5 fietsen en in twee uitvoeringen beschikbaar: met of zonder fietsparkeersysteem. 

Parkeeroplossingen voor fietsen in heel Europa

Klaver Fietsparkeren is als leverancier van fietsenstallingen niet alleen actief in Nederland, maar ook in andere delen van Europa. Klaver Fietsparkeren heeft haar fietsparkeersysteemen onder andere in Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Denemarken geplaatst. Onze overkappingen zijn onder andere geplaatst bij overheidsinstellingen, bedrijven, onderwijsgebouwen en stations. Neem voor meer informatie over deze en andere producten contact met ons op via telefoonnummer 0528 74 52 00. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl, of op onze website het contactformulier invullen. Wij geven u zo spoedig mogelijk een reactie.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.