Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren

Doordat steeds meer mensen zich met de fiets plaatsen naar waar ze moeten zijn, is de vraag naar fietsparkeerplaatsen ook toegenomen. De fietsen moeten veilig, maar ook beschermd tegen alle weersomstandigheden zijn. Klaver Fietsparkeren biedt onder andere fietsoverkappingen, maar ook afsluitbare fietsenbergingen aan. Wij maken het mogelijk om nieuwe stallingen te plaatsen, maar kunnen ook bestaande stallingen herindelen of een stuk erbij aan bouwen. Doordat we de montage zelf uitvoeren, garanderen wij een hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

De voordelen van fietsparkeren

Top fietsoverkappingDoor gebruik te maken van overdekte fietsenstallingen of afsluitbare fietsbergingen, worden de fietsen van uw bezoekers niet blootgesteld aan regen en andere weersomstandigheden. Wanneer u kiest voor een afsluitbare fietsenstalling, dan staan de fietsen ook nog eens veilig. Onze fietsparkeerplaatsen zijn zo gemaakt dat ze gecombineerd kunnen worden met onze afsluitbare fietsenstallingen en overkappingen. Al onze fietsparkeerplaatsen maken gebruik van voorvorkondersteuning. Hierdoor is het onmogelijk om een knik in uw voorwiel te krijgen.    

Klaver Fietsparkeren voor fietsparkeeroplossingen op maat

Klaver Fietsparkeren richt zich op het optimaal invullen van fietsparkeren in openbare ruimtes, bedrijven, zorginstellingen, scholen en stations. Met ruim dertig jaar ervaring in deze sector mogen wij diverse gerenommeerde bedrijven en vele Europese landen tot onze klanten rekenen. Doordat wij de montage van onze producten zoals fietsparkeersystemen, overkappingen en stallingen in eigne beheer hebben, garanderen wij een hoge kwaliteit van de producten.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een fietsenstalling, overkapping, fietsenberging of een ander product van Klaver Fietsparkeren? Neem gerust contact met ons op via de mail, telefonisch via 0528 74 52 00 of u kunt het contactformulier op onze website invullen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.