Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren

Steeds meer mensen kiezen voor een milieubewustere invulling van hun leven. De keuze om de auto te laten staan wordt hierdoor veel vaker gemaakt. Een gevolg hiervan is dat meer mensen gebruik maken van de fiets voor hun woon-werk verkeer. Om deze fietsen veilig en duurzaam te stallen, wordt er steeds vaker naar een passende oplossing voor het stallen van de fietsen gezocht, zoals fietsenstallingen met overkapping, die zorgen voor een grotere sociale controle, of afsluitbare fietsbergingen, waardoor vandalisme uitgesloten wordt. Wij bieden oplossingen voor zowel overkappingen of een herindeling van een bestaande stalling aan. Door de montage zelf uit te voeren, wordt de hoge kwaliteit gewaarborgd.

Neem contact met ons op

De voordelen van fietsparkeren

Top fietsoverkappingDoor gebruik te maken van overdekte fietsenstallingen of afsluitbare fietsbergingen, worden de fietsen van uw bezoekers niet blootgesteld aan regen en andere weersomstandigheden. Door de fietsoverkappingen te combineren met onze fietsparkeerplaatsen bent u ervan verzekerd dat uw fiets veilig gestald wordt. Zo maken al onze fietsparkeerplaatsen gebruik van voorvorkondersteuning, waardoor het onmogelijk is om een knik in uw voorwiel te krijgen. Onze fietsenstallingen en overkappingen zijn verkrijgbaar in veel modellen en uitvoeringen, zo is er altijd een model dat aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf of instelling. 

Het bedrijf Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren richt zich op het optimaal invullen van het fietsparkeren in openbare ruimtes, bedrijven, zorginstellingen, scholen en stations. Met ruim dertig jaar ervaring in deze sector mogen wij diverse gerenommeerde bedrijven en vele Europese landen tot onze klanten rekenen. Daarnaast hebben we fietsparkeersystemen geleverd in tal van Europese landen. Door de montage van fietsparkeersystemen, overkappingen en stallingen in eigen beheer te houden, blijft de hoge kwaliteit van onze producten gewaarborgd. Bent u opzoek naar een unieke invulling voor de fietsparkeerplaatsen bij uw bedrijf, neem dan voor meer informatie over ons en onze services contact op via telefoonnummer 0528 74 52 00. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl, of op onze website het contactformulier invullen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.