Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De fietsbergingen van Klaver Fietsparkeren

Tegenwoordig gaan er steeds meer mensen op de fiets naar hun plaats van bestemming en is er dus ook meer vraag naar fietsenstallingen. Klaver Fietsparkeren kan in deze vraag voorzien door haar grote aanbod aan fietsenstallingen. Enkele voorbeelden zijn fietsoverkappingen, dubbellaagse fietsenrekken, enkelllaagse fietsenrekken en een afgesloten fietsberging. Bij Klaver Fietsparkeren staat veiligheid en efficiëntie centraal. 

Neem contact met ons op

Fietsparkeersystemen op maat

Cubic enkelzijdig 10 fietsen zwart frame houtDoor te kiezen voor een van onze fietsenstallingen, overkappingen of afgesloten fietsbergingen, kiest u niet alleen voor een product van hoogwaardige kwaliteit, maar ook voor een fietsparkeeroplossing waarmee u ruimte bespaart. Door de efficiënte ontwerpen van onze producten, wordt het maximale aantal fietsplaatsen per vierkante meter gerealiseerd. Onze fietsparkeersystemen zorgen er ongeacht de ruimte voor dat de fiets niet beschadigd wordt. Al onze fietsenstallingen zijn zo ontworpen dat ze praktisch zijn in het gebruik. Daarnaast passen ze in de omgeving. Klaver fietsparkeren staat bekend om haar maatwerk. Voor elk bedrijf of instelling kunnen wij een fietsenstalling ontwerpen die past bij uw onderneming en wat u wilt uitstralen. Hierdoor zijn de fietsen van uw bezoekers straks beschermd tegen weer en wind én tegen diefstal en vandalisme.

Fietsbergingen om fietsen veilig en droog te stallen

Onze Cubic overkapping is een voorbeeld van één van onze producten. Door fietsen in deze fietsenberging te plaatsen, worden de fietsen beschermd tegen vandalisme en diverse weersomstandigheden. Deze overkapping is uitstekend uit te breiden en geschikt voor maatwerk.

Duurzaam en veilig fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is een gerenommeerd bedrijf dat al 30 jaar unieke fietsparkeeroplossingen biedt voor iedere situatie. Niet alleen in Nederland, maar ook in diverse Europese landen staan onze fietsenstallingen en fietsoverkappingen. U kunt ons onder andere terugvinden in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Noorwegen, Zweden en Denemarken. Naast het leveren van compleet nieuwe fietsparkeervoorzieningen biedt Klaver Fietsparkeren ook onderhoudsservice en uitbreidingen aan.

Neem contact op met Klaver Fietsparkeren

Bent u geïnteresseerd in de Cubic fietsenberging van Klaver Fietsparkeren, of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag met u in gesprek om over de verschillnede mogelijkheden te spreken.  

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.