Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De diversiteit in fietsenbergingen

Wanneer u op zoek bent naar de juiste fietsenberging voor op kantoor of voor bij u thuis, dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Klaver heeft een breed assortiment aan fietsenstallingen, rekken en kan u een passend advies geven over de juiste fietsenberging voor uw kantoor of huis. Lees verder voor informatie over het assortiment.

Neem contact met ons op

De gewone fietsenrekken voor thuis

Wanneer u een aantal fietsen wilt plaatsen bij u thuis of op uw kantoor, kunt u terecht voor de kleine fietsenrekken van Klaver. Klaver Fietsparkeren is een bedrijf dat al tientallen jaren actief is in de fietsenstalling branche. Zo kunt u bij het bedrijf terecht voor de kleinere fietsenrekken. Deze fietsenrekken zorgen er niet alleen voor dat de fietsen netjes op een rij staan, de rekken geven een hele opgeruimde look aan uw tuin.

De grote fietsenstallingen voor bedrijven en instellingen

Naast de kleine fietsenrekken kunt u ook kiezen uit verschillende soorten en maten fietsenstallingen. Zo heeft u bij het bedrijf Klaver bijvoorbeeld keuze uit een fietsparkeersysteem die dubbellaags is of een fietsenstalling die dubbelzijdig opgesteld kan worden. Ook kunt u een enkele fietsenberging kiezen die overdekt is. De fietsenstallingen kunnen voor u op maat worden gemaakt. De grootte van de fietsenberging hangt natuurlijk niet alleen af van het aantal medewerkers, maar hangt ook af van de ruimte die u heeft.

Laat uw eigen fietsenstalling op maat maken

Ook is het mogelijk om uw eigen fietsenberging te laten ontwerpen door Klaver. Dit bedrijf heeft namelijk al diverse unieke fietsenstallingen neergezet bij bedrijven of openbare instellingen. Neem gerust een kijkje op de pagina met referenties voor inspiratie. Mocht u vragen hebben over één van de producten of over het samenstellen van uw eigen fietsenstalling, dan kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van Klaver Fietsparkeren. Contact kan zowel telefonisch 0528 - 745 200 als per e-mail worden opgenomen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.