Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De diverse soorten fietsrekken van Klaver Fietsparkeren

Wanneer u een bedrijf heeft of een groot gezin, is een goed fietsrek natuurlijk onmisbaar. Een fietsrek zorgt er niet alleen voor dat uw fietsen goed kunnen worden gestald, ook zorgen fietsrekken ervoor dat u orde krijgt in uw tuin of op uw terrein. Fietsrekken zorgen er daarnaast ook voor dat uw fiets minder snel omvalt en dat u uw fiets gemakkelijk terug kunt vinden. Bent u op zoek naar een mooi en bescheiden fietsrek? Dan kunt u bij Klaver Fietsparkeren het juiste exemplaar vinden. Klaver Fietsparkeren heeft namelijk vier verschillende fietsrekken in het assortiment. Lees hieronder meer.

Complete fietsenhokken

Naast een los fietsrek kunt u bij Klaver Fietsparkeren ook terecht voor een volledig fietsenhok. Wanneer u een klein fietsenhok zoekt, kunt u bij Klaver Fietsparkeren terecht voor de fietsberging Box. Dit is een kleine fietsenstalling waar 5 fietsen in passen. De Box wordt aan de grond bevestigd en kan worden afgesloten met behulp van een sleutel. Uw fietsen worden op deze manier niet alleen goed beschermd tegen het omvallen, maar worden ook beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals diverse weersomstandigheden en diefstal.

De verschillende typen fietsrekken

Wanneer u wilt gaan voor een simpel fietsrek, kunt u kiezen uit vier verschillende soorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de Mamba, de Cobra en de Krait. Al deze fietsrekken lijken op elkaar, aangezien ze dezelfde functionaliteiten hebben. Overigens hebben alle fietsrekken een andere uitstraling en is de keuze die u maakt persoonlijk en zal deze afhangen van smaak. Alle fietsrekken worden bevestigd aan de grond, zodat het fietsenrek niet verschuifd of losraakt.

Interesse in het kopen van een fietsrek? Maak dan een afspraak met één van de medewerkers van Klaver Fietsparkeren. U kunt telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer (0528) 745200 of u kunt een e-mail sturen via de website. Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe fietsrek!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.